Šaras nori didesnio sirgalių palaikymo: „Negalime sumokėti už jų bilietus, bet kviečiame ateiti“

2021-10-23 12:45
Nuotr.: ZUMAPRESS.com-Scanpix

Puikiai sezoną su „Barcelonos“ komanda pradėjęs Šarūnas Jasikevičius „Palau Blaugrana“ arenoje trokšta matyti gausesnį būrį žiūrovų. 

Katalonai penktadienį namuose 84:58 pervažiavo Mindaugo Kuzminsko ir Artūro Gudaičio atstovaujamą Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Eurolygoje kartu su Milano „Armani Exchange“ išliko vienintelės nepralaimėjusios ekipos.

Šią dvikovą Barselonoje stebėjo 4,481 žiūrovas. 

Rungtynių žaidėjas
Nikola  Mirotic
EFF
28
Nikola Mirotic
Taškai 20
Taiklumas 7-9
Atkovoti kamuoliai 4
Rezultatyvūs perdavimai 1

„Palau Blaugrana“ – skirtinga krepšininkams ir varžovams, kai susirenka daug žmonių, – spaudos konferencijoje kalbėjo Jasikevičius. – Mums tai suteikia papildomos energijos. Kviečiame žmones grįžti į įprastinį ritmą, kviečiame grįžti į „Palau“. Bet tai nėra lengva. Tą patį matome „Camp Nou“ stadione. Deja, negalime sumokėti už sirgalių bilietus, bet kviečiame juos ateiti į rungtynes.“

Pirmąją sezono akistatą su Berlyno ALBA „Palau Blaugrana“ arenoje stebėjo 3,049 žiūrovai, o mačą su Pirėjo „Olympiakos“ – 3,086 žmonės.

Penktadienį dominavusi „Barca“ per antrąjį kėlinį „Zenit“ leido įmesti vos 8 taškus, kai pati surinko 24 ir į ilgąją pertrauką išėjo su 17 taškų persvara (44:27). Rungtynių pabaigoje pranašumas siekė rekordines aukštumas – 28 taškus (84:58).

„Momentais žaidėme puikų krepšinį ir turėtume nuo to atsispirti, – tęsė Jasikevičius. – Visi gavo pažaisti ir niekada nėra lengva prieš „Zenit“. Jie visuomet būna gerai pasiruošę ir žino, kaip turi žaisti. Galime labai didžiuotis savimi ir tuo pačiu eiti pirmyn. Man svarbiausia, jog pavyko pademonstruoti solidų krepšinį. Taip, mes praėjusią savaitę laimėjome prieš „Olympiakos“ ir „Monaco“, bet tuos mačus galėjome ir pralaimėti. Patys tai suprantame. Turėjome 3-4 dienas produktyviam darbui ir šiame mače pamatėme puikų mūsų pasirodymą.“

ACB lygoje „Barcelona“ laimėjo visas šešerias rungtynes ir su Madrido „Real“ rikiuojasi turnyrinės lentelės viršūnėje. Sekmadienį laukia išvykos mačas su Malagos „Unicaja“, jo pradžia – 19.30 val.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.