Šansas Kairiui? „Hapoel“ treneris paliko savo postą

2021-10-29 11:17

Prastas Jeruzalės „Hapoel“ (0-3) startas FIBA Čempionų lygoje lėmė permainas trenerių štabe.

„Hapoel“ oficialiai abipusiu susitarimu išsiskyrė su Orenu Amieliu, o jo vietą laikinai užims klubo sporto direktorius Yotamas Halperinas.

Šį sezoną metamos baudos

64%
14,0
Pataiko: 14,0
Taiklumas: 63,6%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Retin Obasohan

Pastaruoju metu trenerių štabe dirbantis Donaldas Kairys tikrai turės daugiau atsakomybių, o BasketNews šaltiniai Izraelyje neatmeta varianto, jog lietuvis ateityje gali būti paaukštintas į vyr. trenerio vietą.

BasketNews šaltiniai taip pat praneša, jog nors vyriausiojo trenerio vietoje laikinai darbuosis Halperinas, treniruotes ves ir rungtynėms komandą ruoš Kairys. „Hapoel“ rinkoje dairosi trenerio, bet kol kas solidžių variantų nemato.

Darbus Jeruzalėje Kairys pradėjo praėjusią vasarą. 

„Hapoel“ Čempionų lygoje per tris mačus pergalės neiškovojo, o Izraelio pirmenybėse per trejas rungtynes pasiekė du laimėjimus.



Komentarai:

Komentatorius
Antraštė tai kaip clickbaitinė :D Koks čia šansas, jei ir taip aišku, kad ilgai nebus treneriu, kaip minėjo kažkas jei Adomaičiui nepavyko tai kur Kairiui pavyks. Hapoel reiketų rimtai galvot vadovybėje kažką keist, nes įprotis negeras pasidarė atletidinėt dažnai trenerius, matosi, kad problemos yra ne pačioje komandoje, o aukščiau.
2021-10-29
+13
Atsakyti
Nu jei Adomaitis visiskai i dugna nuvare sita komanda tai ka gali padaryti Kairys kuris yra netgi blogesnis uz adomaiti?
2021-10-29
-1
Atsakyti
juodis
"Artimiausiu metu" -> Pastaruoju metu
2021-10-29
-2
Atsakyti
gynybos specialistas.
2021-10-29
-16
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.