Plakato iš „Ryto“ fanų sulaukęs Šeškus: apie žaidimą šešiese, sūnaus traumą ir sausrą rinkoje

Gustavas Klikna
BasketNews žurnalistas
2021-11-13 21:01

Be trijų pagrindinių krepšininkų rungtyniavęs Jonavos „CBet“ klubas sugebėjo patriukšmauti Vilniuje. Nukraujavę „Betsafe-LKL“ debiutantai pirmajame kėlinyje tiesiog dominavo ir dėjimais laužė „Ryto“ krepšį (24:8).

Visgi trumpa rotacija tapo faktoriumi. Po pertraukos išsikvėpę jonaviečiai užstrigo puolime, o įsisiūbavusi sostinės krepšininkų taškų mašina nubloškė svečius. Patirtas garbingas pralaimėjimas (60:76).

Po mačo jonaviečių strategas Virginijus Šeškus džiaugėsi duota kova.

„Aš norėčiau tiktai padėkoti vyrams, kad jie sužaidė iš visos dūšios, Matėsi, kad antroje pusėje mes neturėjome nei proto, nei jėgų. Dar kai mūsų pagrindinis atakų organizatorius yra 38 minutes žaidęs Ramanauskas, kuriam yra 21-eri, tai tikrai galiu padėkoti vyrams. Rėkiau ten gal ir be reikalo. Nesitikėjome, kad duosime tokią kovą. Galvojau, kad mums iš pat pradžių bus labai sunku.

Ką paakcentavome, tas gavosi. Tie metimai pakrito, jiems nepakrito. Gaila, kad Ndouras užkūrė spurtą ir mums įsūdė 2 tritaškius. Aš esu labai patenkintas, kad tos rungtynės buvo televizinės, ir prieš jas galvojau, jog mes tikrai neduosime kovos. Aišku, paleidome tą trečią kelinį, bet manau, kad varžovai mus giliai širdyje palaikė“, – dėstė treneris.

– Rungtynių pabaigoje Edvinas Šeškus gavo traumą ir paklausėte jo: „Kas yra?“ Ką jis atsakė?
– Jam prieš tai koją vis skaudėjo. Aš nemanau, kad ta trauma bus labai skausminga. Jeigu jis dar iškristų, mums būtų labai sunku. Nežinau, kaip bus kitą savaitę. Bandysime gal kokį vieną žaidėją pastatyti su vaistais ant kojų.

– Gal spėsite pasipildyti žaidėju?
– Ne. Iki kito savaitgalio tikrai nespėsime. Domimės, bet dabar tokia situacija. Pasvalys ieško, Utena ieško, mes irgi kažkiek pinigų turime. Nėra tų žaidėjų, o bet ko imti nenorime. Geriau lietuvį pasiimti negu bet kokį užsienietį. Labai sunku, bet aš galvoju, jeigu mūsų visi žaidėjai atsigautų, mes turėtume konkurencingą komandą. Tie žmonės, kuriuos esame praradę, mums yra svarbūs. 

– Kada grįš Juanas Palaciosas, Manu Lecomte ir Evaldas Šaulys?
– Nežinau, reikia eiti pas gydytojus. Nežinau, ar Lecomte spės pasveikti iki kitų rungtynių, Šaulys nespės, o Palaciosas ant ribos. Visi ant ribos. Nuo savaitės iki dviejų savaičių. Pirmadienį darys tyrimus ir pažiūrėsime.

– Simas Jasaitis yra rinkoje.
– Mes apie tai galvojome, bet tokių žaidėjų turime. Mums reikia daugiau ketvirto numerio. Trečiu pas mus gali žaisti ir Kisielius, ir tas pats Kozys. Aš manau, kad mums reikalingas stipresnis žaidėjas po krepšiu.

– Kodėl esant tokiai sudėtingai situacijai paleidote Jacksoną Dubinski?
– Buvo tokia situacija, kad jis gavo gerą pasiūlymą, geresnį. Kaip matėte, Ramanauskas žaidžia, Lecomte atsigauna. Mums tris žaidėjus vienoje pozicijoje laikyti yra prabanga. Nebent Ramanauskas gali žaisti atakuojančiu gynėju. Jacksonas gynyboje yra tikrai silpnas. Mes nutarėme nemėtyti pinigų. Aišku, šiose rungtynėse jis mums būtų padėjęs.

– Jums už nugaros rungtynių metu „Ryto“ fanai iškėlė plakatą su užrašu: „Virgi, welcome back!“ („Virgi, sveikas sugrįžęs!“) Ar matėte juos?

– Man sakė per pertraukėlę. Feisbuke irgi yra. Malonu. Taip pat malonu buvo, kad kai mums pradėjo nesisekti, žmonės paplojo ir parėkė: „Jonava!“ Aš manau, kai žaidi išvykoje, tai yra labai malonu. Ypač, kai žaidi Vilniuje. „Ryto“ sirgaliai prieš mus nebuvo labai priešiški. Būdavo, kad jie ir mums paplodavo. Tikrai malonu.



Komentarai:

Sheffield
gerietis tas Virgis, kolukietis snekorius, bet fainas personazas:)
2021-11-14
+17
Atsakyti
Aaa
Šeškus apie žaidimą šešiese...Kur jau tai girdėta? :D
2021-11-14
+8
Atsakyti
Zombis parsiukas
Jo apie sausra rinkoja tai juokas ima. Ar Žalgiriui sausra ar Jonavai. Nors duok Jonavai žalgirio biudzeta,sausra baigsis. Duok žaliems cask ar barcos biudzeta ir sausros nebus. Turi kirvis atitikt kota, va apie ka kalba.
2021-11-14
+4
Atsakyti
Anonimas
ta prasme virgiui per prastas jasaitis??? kai turi kisieliu ir kozi pf - vienas jau
2021-11-14
-2
Atsakyti
Aha
Sausra rinkoje kas neturi pinigu
2021-11-14
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.