Kaukėnas grįžta į krepšinį: ruošiasi darbui jaunimo vystymo struktūroje

Lukas Malinauskas
BasketNews žurnalistas
2021-11-24 11:52
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Rimantas Kaukėnas ruošiasi naujam startui krepšinio pasaulyje. Buvęs krepšininkas performuojamoje Moksleivių krepšinio lygoje (MKL) užims prezidento pareigas, apie pasiektą susitarimą praneša tinklalapio BasketNews šaltiniai.

LKF prezidentas Vydas Gedvilas su komanda organizuoja MKL decentralizavimą, kuris buvo vienas iš pagrindinių akcentų rinkiminėje kompanijoje.

Rugsėjo pabaigoje nuo federacijos buvo atskirta Lietuvos moterų krepšinio lyga. Vadove tapo ilgametė Lietuvos rinktinės žaidėja Rima Valentienė, prieš tai pirmenybėms vadovavo buvęs krepšininkas Giedrius Gustas.

LKF valdant Arvydui Saboniui, šalies jaunimo ir moterų pirmenybių vykdymas buvo prijungtas prie federacijos. MKL vadovo pareigas nuo 2018 m. spalio užėmė Irmantas Birbalas.

Tinklalapio BasketNews žiniomis, MKL turės ir naują direktorių. Pagrindiniu kandidatu laikomas ilgametis Kauno „Aisčių-LSMU“ vadovas Petras Aleksonis, kuris nuo 2020 m. spalio taip pat buvo paskirtas į Pirmos futbolo lygos direktoriaus pareigas.

44-erių Kaukėnas nefigūravo krepšinyje nuo 2017-ųjų, kai baigęs karjerą dar didesnį dėmesį sutelkė į savo vardo paramos fondą, padedantį onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams.

Mindaugas Balčiūnas ir Gedvilas kvietė Europos čempionato bronzininką rudenį kandidatuoti į LKF prezidento rinkimus, tačiau buvęs sportininkas atsisakė.

Laida „Netaktiškai“ su LKF generaliniu sekretoriumi Mindaugu Balčiūnu:



Komentarai:

Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
+5
Atsakyti
Antanas
man tai jis kazkoks neissi.vystes
2021-11-24
-7
Atsakyti
ttt
Gerai
2021-11-24
+2
Atsakyti
na va, valosi krepsinis pamazu! o su laiku ateis ir rezultatai.
2021-11-24
+24
Atsakyti
geris
ten ir reikia sąžiningo žmogaus dabar
2021-11-24
+19
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.