„Nuggets“ sezonas byra į šipulius – visam sezonui iškrito žaidėjas

2021-11-24 18:17
Nuotr.: Getty Images-SCANPIX
Nuotr. Getty Images-SCANPIX

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) ekipa Denverio „Nuggets“ toliau negailestingai šienaujama traumų.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis praneša, kad sezonas baigėsi P.J. Dozierui – jam plyšo kryžminiai kelio raiščiai.

Šį sezoną 25-erių amerikietis per vid. 19 minučių rinko po 5,4 taško ir 3,9 atkovoto kamuolio. Nuo suolo kildavęs Dozieras duodavo reikiamos energijos ir taip kamuojamai „Nuggets“.

Neseniai „Denver Post“ pranešė, kad visą sezoną dėl nugaros nervinės sistemos sutrikimų gali praleisti ir Michaelas Porteris. Nuo praėjusio sezono laukiama ir vieno lyderių Jamalo Murray.

Lyg to dar būtų maža, trejas paskutines rungtynes praleido praėjusio sezono MVP Nikola Jokičius. Serbas skundžiasi riešo skausmais.

Denverio ekipa pralaimėjo 5 rungtynes iš eilės ir su 9 pergalėmis, 9 pralaimėjimais Vakaruose žengia aštunta.

ENBAS:



Komentarai:

Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
+5
Atsakyti
Sistemos tikrinimas
Čia yra komentaras
2021-11-25
+9
Atsakyti
Antanas
vienu lo.pu maziau
2021-11-24
Atsakyti
tai gali Mudiay susigrąžinti, kaip tik laisvas
2021-11-24
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.