PAO į mūšį su CSKA stos be vieno iš lyderių

2021-12-01 13:56
Nuotr.: BasketNews/D.Repečka
Nuotr. BasketNews/D.Repečka

Ketvirtadienį sugrįžta Eurolyga, o viename iš mačų Rusijoje ginklus surems vietos CSKA (7-5) ir Atėnų „Panathinaikos“ (3-9). Visgi graikai dvikovą pasitinka su nuostoliais.

Graikijos žurnalistas George'as Zakkas skelbia, jog Atėnų klubui negalės padėti Ioannis Papapetrou. Jis dėl traumos neišvyko į Rusiją.

Šiame sezone 27-erių 203 cm ūgio puolėjas Eurolygoje fiksuoja 12,1 taško, 3,4 atkovoto kamuolio, 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir 10,7 naudingumo balo statistiką.

Neaiški situacija ir dėl kito PAO žaidėjo. Centras Georgios Papagiannis su komanda išskrido į Rusiją, tačiau jo likimas paaiškės prieš pat rungtynes.

24-erių 218 cm ūgio bokštas šio sezono Eurolygoje renka po 8,3 taško, 7,8 atkovoto kamuolio ir 13,9 naudingumo balo.

„Mūsų užduotis prieš CSKA yra labai sunki, – prieš rungtynes kalbėjo PAO strategas Dimitris Priftis. – Tai yra labai gera komanda, su gera sudėtimi, gerai treniruojama. Akivaizdu, jog mūsų misija yra sunki. Mes turime būti susikoncentravę ir kad galėtume konkuruoti, reikia pademonstruoti aukšto lygio žaidimą. Reikės daug koncentracijos ir energijos.“

Mačo pradžia – 19.00 val. Lietuvos laiku.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-1
Atsakyti
abcdef
Nu va bus proga del pergales pakovot net su cska :D visiskas inkaras
2021-12-02
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.