Dvikovoje su Lietuva susižeidęs čekų lyderis ilgam iškrito iš rikiuotės

2021-12-02 15:04

Rungtynėse su Lietuvos rinktine traumą patyręs čekų vedlys Davidas Jelinekas priverstas kurį laiką praleisti be krepšinio. 

Jo atstovaujamas Andoros „MoraBanc“ klubas paskelbė, jog gynėjas dėl čiurnos sužeidimo nerungtyniaus tris mėnesius.

31-erių Čekijos atakų organizatorius susižeidė, kai atlikęs tolimą metimą į Lietuvos krepšį nusileido ant Eigirdo Žukausko kojos. Teisėjai nefiksavo taisyklių pažeidimo.

Fotogalerija

Jelinekas kurį laiką raitėsi iš skausmo, o aikštę paliko tik su pagalba. Jis per septynias minutes į Kazio Maksvyčio treniruojamos komandos krepšį įmetė 2 taškus.

Pirmoje lango dvikovoje atrankoje į 2023 m. pasaulio čempionatą krepšininkas siautėjo Bosnijoje ir Hercegovinoje, kur šeimininkams atseikėjo 6 tritaškius ir 31 tašką.

Atstovaudamas „MoraBanc“, Jelinekas šį sezoną Europos taurėje fiksuoja 8,8 taško ir 2,4 atkovoto kamuolio rodiklius, jo pataikymas iš toli siekia 47,1 proc.

Andoros klubas Europos taurėje kartu su Panevėžio „Lietkabeliu“ žaidžia A grupėje. Pirmoji šių komandų akistata – gruodžio 14-ąją Andoroje.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
Atsakyti
Ayo
Nu vat kas buna kai nacionaliniu rinktiniu turnyrus organizuoja bukaprociai. Noreciau pabrezti kad tose atrankose dalyvauja tokie silpni zaidejai kad nutikus rimtesndi traumai joks rimtesnis klubas gali ir nebenoreti jo paslaugu. Ir viskas del kazkokio sudalyvavimo atrankoj kur taves i pagrindine sudeti gali ir nepaimt. Suauge zmones uzsiimineja tokiom nesamonem.
2021-12-02
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.