Kazlauskas: „Iš šių vyrukų daug ko išmokome”

2008-08-10 21:09
Nuotr.:

Kinijos krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas po sekmadienį pralaimėtų pirmųjų Pekino olimpinių žaidynių krepšinio turnyro B grupės rungtynių su JAV komanda (70:101) sakė, kad komandų žaidimo lygis yra labai skirtingas, tačiau mačas buvo naudingas jo auklėtiniams.

„Rungtynės su amerikiečiais buvo labai sunkios. Komandų lygis yra skirtingas, be to, skiriasi individualūs žaidėjų sugebėjimai, - Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) interneto svetainei sakė Kinijos rinktinės strategas. Šis mačas labai skiriasi nuo to, ką pademonstruosime kitose rungtynėse. Greitis, kova dėl atšokusių kamuolių - iš šių vaikinų išmokome daug dalykų”.

Kinijos rinktinės lyderis Yao Mingas vis dar atsigaunantis po stresinio pėdos kaulo lūžio, mače su amerikiečiais pelnė 13 taškų ir atkovojo 10 kamuolių, tačiau, pasak Kazlausko, susitikimo baigtis priklausė ne tik nuo Hiustono „Rockets” klubo vidurio puolėjo: „Viskas priklauso ne nuo Yao pasveikimo. Visada malonu turėti jį komandoje. Kiekvieną dieną jis jaučiasi ir žaidžia vis geriau ir geriau”.



Komentarai:

bilas
As tj niekaip nesuprantu kodel Kazlauskas Kinija treniruoja??? blt gal jis Kinijos pilietybe gavo ar kaip cia? Ar jam taip kinai patinka ciurkos nelaimingi? Ar jis norejo labai jau yao pamatyt?
2008-08-11
Atsakyti
Dar vienas kazlo interviu
Paspausk
2008-08-10
-14
Atsakyti
Anonimas
sekmes kinieciam
2008-08-10
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.