Ivkovičius, Fordas ir Ginobili – tarp kandidatų patekti į „Šlovės muziejų“

2021-12-22 14:03
Nuotr.: Scanpix
Nuotr. Scanpix

Rugsėjo mėnesį anapilin iškeliavęs legendinis treneris Dušanas Ivkovičius – tarp kandidatų patekti į „Šlovės muziejų“ 2022-aisiais.

Taip pat tarp kandidatų yra ir San Antonijaus „Spurs“ legenda Manu Ginobili, Eurolygos taškų mašina Alphonso Fordas bei Tel Avivo „Maccabi“ prezidentas Shimonas Mizrahi.

Žinomų vardų tarp kandidatų yra ir gerokai daugiau – Shawnas Marionas, Chauncey Billupsas, Muggsy Boguesas, Timas Hardaway, Lolo Sainzas, George'as Karlas, Radivojus Koračas ir kiti.

Visą sąrašą galite pamatyti čia.

Finalistai bus paskelbti per NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalį vasario 18-ąją, o nominantai – per NCAA finalo ketvertą balandžio pradžioje.

2022-ųjų ceremonija įvyks Springfilde rugsėjo 9-10 dienomis.



Komentarai:

Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.