„BasketNews.lt podkastas“: džiaugsmas dėl Senųjų ir ginčai dėl Naujųjų

2021-12-24 13:28

Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas aptaria fantastišką Vilniaus Ryto“ pasirodymą pirmajame Čempionų lygos etape, įspūdingiausią Eurolygos sezono savaitę, įsimintiniausius nueinančių metų įvykius ir pateikia prognozes 2022-iesiems.

Temos:

– Įžanga apie šventinį stalą ir nubėgančius metus (0:00);
– Neįtikėtina Eurolygos savaitė ir rusų košmaras Ispanijoje (8:08);
– Įspūdingas „Ryto“ pasirodymas pirmajame ČL etape, vainikuotas maču Burgose (37:16);
– Skaitomiausi metų tekstai ir žiūrimiausi video BasketNews (46:30);
– Įsimintiniausi metų įvykiai (56:52);
– Ginčai dėl 2022-ųjų (1:14:48).

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Šios tinklalaidės rėmėjas – Čegmira. Mikroautobusų ir autobusų nuoma vietinio, tolimojo ir tarptautinio susisiekimo užsakomaisiais reisais. Kelionių maršrutų sudarymas kolektyvams.

Patinka tai, ką darome? Prisijunkite prie mūsų Patreon platformos ir pasiekite daugiau unikalaus turinio: https://patreon.com/BasketNews

Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose:

Instagram: https://instagram.com/basketnews.lt

Facebook: https://www.facebook.com/basketnews.lt

BasketNews.lt e-parduotuvė: https://shop.basketnews.lt

Audio įrašas:



Komentarai:

Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
+3
Atsakyti
Reikėjo įdėti į skiltį didžiausi šito podcasto nusišnekėjimai per metus, turbūt trūktų mažiausiai 10 valandų. Ps. Paskutinis Podcastas ir nėra Urbono ? Tai kam jį išvis kvietėte.
2021-12-25
+5
Atsakyti
Veidmainiams
veidmainiai, o galima bent viena podcasta be ne vienos reklamos? kaip skaniai susiziuretu
2021-12-25
+4
Atsakyti
Madridista
Tai, kad Buzelis zais USA jaunimo rinktinese tai manau ir arkliui aisku, jo mentalitetas ir visa aplinka amerikietiska o del suaugusiu rinktines dar ne taip aisku ir jei visgi pasirinktu zaisti uz LT tai nemanau, kad daznai ji isvystume su rinktines marskineliais. Jei ir zaistu tai greiciausiai tik tada jei rinktine patektu ir zaistu olimpiadoje bei gal dar koki karta pasaulio cempe o europos cempionatuose niekaip jo nematau, kad jam nei silta nei salta tas euro cempas. Apibendrinant jaunimo rinktinese zais uz USA o kai jau isaugs jaunimo marskinelius manau visas demesys bus skirtas NBA karjerai.
2021-12-24
-1
Atsakyti
Česla
Tiškevičiau,tavo žiniai A.Sabonis sužaidė su tais marškinėliais.Ir tai įvyko per kažkurias priešsezonines rungtynes,yra dar nuotruka,po kurių,o gal kelių Sabas pristabdė pasiruošimą sezonui,vis dar suteikdamas viltį jog pasijungs vėliau.Ten sklido visokių kalbų,jog žais tik LkL ir kitokių.Sezoną prieš Žalgiris žaidė su adidas aprangomis,o nuo to sezono iki Romanovo laikų su tūta.
2021-12-24
+16
Atsakyti
Oj
su tiek smegenų,su tokia kompleksija ir dar tokiu pasipūtimu - skiepai nepadės.Specialistai,gal.
2021-12-24
+10
Atsakyti
Tiskevicius nesiskiepijas
2021-12-24
+10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.