„Nets“ vargai Kalėdų mačo išvakarėse: Hardenas grįžta, Durantas ir dar šeši žaidėjai – saviizoliacijoje

2021-12-25 09:28
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Bruklino „Nets“ Kalėdų mače su Los Andželo „Lakers“ sulauks grįžtančio Jameso Hardeno, tačiau neturės lyderio Kevino Duranto.

Rezultatyviausias lygos krepšininkas iškrito iš rikiuotės dėl COVID-19.

Dėl tos pačios priežasties Steve'as Nashas rungtynėse Los Andžele versis iš viso be septynių žaidėjų, įskaitant Kyrie Irvingą, LaMarcusą Aldridge'ą, Camą Thomasą, Davidą Duke'ą, Kesslerį Edwardsą ir Day'Roną Sharpe'ą.

Jie Kalėdas praleis saviizoliacijoje.

Tuo metu kartu su Hardenu į rikiuotę grįžta DeAndre Bembry ir Bruce'as Brownas.

„Nets“ Los Andžele pasibus: po dvikovos su „Lakers“ antradienį lauks akistata su „Clippers“.

Nashas tikino, jog antrajame mače Los Andžele gali sulaukti didesnės pagalbos, jei tik kažkuriam žaidėjui bus uždegta žalia šviesa grįžti po COVID-19.

„Nets“ penktadienį susirinko į lengvą treniruotę, kai savaitės pradžioje komandos veikla buvo visiškai sustabdyta dėl komandoje nustatytų dešimties COVID-19 atvejų. 

Bruklino klubo mačas su „Lakers“ artėjančią naktį startuos 3 val. Lietuvos laiku.



Komentarai:

Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
+1
Atsakyti
pirmyn,baranai,eilinio boosteriuko įsišaut 😅 kada jiems daeis,kad tik farmos kišenes pildo..
2021-12-25
+2
Atsakyti
Lakersams geras šansas nutraukti pralaimėjimų seriją,plius Collisonas debiutuos.Jei jau tokių išretėjusių Nets nenugalės,tai apie kažkokią kovą dėl titulo gali pamiršti.O Nets tiesiog reikia iškentėti šitą situaciją ir tiek.Gerai,kad prieš tai pergalių susirinko,tai vienas kitas pralaimėjimas stipriai neįtakos padėties lentelėje.
2021-12-25
Atsakyti
Tomas
Taigi visi pasiskiepiję. Kaip gali sirgti ir dar tiek daug?
2021-12-25
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.