Atėnuose tik pasitreniravęs „Žalgiris” gali likti ir be kitos savaitės rungtynių

2021-12-30 20:08

Kauno „Žalgiris“ antrą savaitę iš eilės lieka be Eurolygos rungtynių, o daug neaiškumų supa ir ateinantį mačą.

Oficialiai pranešta, kad šiandien turėjęs įvykti susitikimas su Atėnų „Panathinaikos“ nukeliamas. Graikijos klube, kaip praneša žurnalistas George'as Zakkas, užfiksuoti dar trys koronaviruso atvejai (iš viso 10).

Situaciją Atėnuose pakomentavęs klubo vadovas Paulius Motiejūnas teigė, kad „Panathinaikos“ neprivalėjo darytis koronaviruso testų, tačiau viską padiktavo pablogėjusi žaidėjų būklė.

„Kvaila situacija, – sakė Motiejūnas. – Nors ir neturėjo „Panathinaikos“ darytis testų, bet vis tiek pasidarė. Keli žaidėjai blogai jautėsi ir gavo teigiamus atsakymus. Remiantis mūsų informacija, yra tik šeši sveiki žaidėjai, tai rungtynės yra nukeliamos.“

„Žalgiris“ apie mačo nukėlimą sužinojo jau praktiškai sėsdamas į autobusą link OAKA arenos.

„Viskas įvyko maždaug prieš pusvalandį iki mums išvažiuojant į rungtynes. Ir tai dar nežinojome visko tiksliai, nes tik klubas informavo, o pati lyga nebuvo gavusi dokumentų. Kai turėjome sėsti į autobusą rungtynėms, gavome skambutį, patvirtinantį, kad rungtynės atidedamos“, – pasakojo Motiejūnas.

Taip pat Motiejūnas atskleidė, kad yra daug nerimo dėl kitos savaitės namų mačo su Pirėjo „Olympiakos“. Pirėjo klubas šiuo metu yra pranešęs apie dešimt koronaviruso atvejų komandoje (8 žaidėjai, 2 personalo nariai).

„Kol kas nieko nežinome, kalbame su lyga, prašome, kad informuotų. „Olympiakos“ sako, kad daug šansų nėra, bet lyga turi informaciją patvirtinti. Manau, kad kitos savaitės pradžioje žinosime tiksliai“, – kalbėjo Motiejūnas.

„Žalgirio“ ir Pirėjo klubo rungtynės Kaune yra numatytos sausio 7 d., penktadienį.

Klubo direktorius nenorėjo spėlioti, kada bus galima sužaisti atidėtas rungtynes. „Žalgiris“ į Kauną parskris rytoj ryte, o laisvą vakarą išnaudos komandos vakarienei.



Komentarai:

Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-32
Atsakyti
uz motieju daugiau myzcioja turbut tik jaska :) turetu dekingi but, du nepralaimejimai is eiles..
2021-12-31
-5
Atsakyti
D_K
atleist Bertomeu už tokius akibrokštus, nuvažiuoja į kelionę, apmoka bilietus visiems ir bam gauni ragą. Kompensacija būtų reikalinga. Testuojies, gauni neigiamus, negali lošt,turi izoliuotis, pliius skamba įdomiai, kai prieš varžybas tai įvyksta, kas galėjo būt padaryta anksčiau, ar tik nefalsifikuoti testai, Pao faktas neapsimoka loštt su tokia sudėtim.Nba sugebėjo prieš porą dienų pakeist tai, įdomu ar sugebės Bertomeu, omikron 70% mažesnė tikimybė atsidurt ligoninėj, vakcinos veikia, nieks nesigula į ligonines po šitos atmainos, atmainos silpsta, tad sutvarkom tas absurdiškas taisykles ir važiuojam tolyn. Beje reiktų skleist užsikrėtųjųsių situacija, ar jie vakcinuoti apskritai, ar 1 ar 2 ar 3 skiepyti kartus ir kada. Nes kaip matom po 5 dienų visi sveiki būna, atlikę ir gavę neigiamus testus, bet 14 d izoliuotis turi. Čia nesąmonė. Nuramintų antivakserius
2021-12-31
+1
Atsakyti
Sekas žaliems. 2 savaites iš eiles jau nepralaimi.
2021-12-30
Atsakyti
kokios dar vakarienes? treniruokites blin!!!
2021-12-30
+7
Atsakyti
na ir sekasi
2021-12-30
+2
Atsakyti
rizikuoju gauti ban, bet pasiulysiu bn kita karta kai kalbins motiejuna paklaust kaip jam biznis su kalnieciu eina.
2021-12-30
+13
Atsakyti
Gigis
tuo metu gali zeisti lkl
2021-12-30
+6
Atsakyti
Neįdomu Žalgiris jau
2021-12-30
+6
Atsakyti
Alioalio
cia geriausias zalgirio etapas si sezona?jei kita savaite nevyks rungtynes,zalgiris 3 savaites nebus pralaimejas eurolygoje...sakyciau ispudinga..panasu kad zdovsas puikiai paruose komanda
2021-12-30
+14
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.