Dar viena problema: dėl COVID protrūkio NBA kviečiasi teisėjus iš G lygos

2021-12-31 13:25
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubai susiduria su problemomis ieškodami žaidėjų, kuomet pagrindinės sudėties krepšininkai atsiduria sveikatos ir saugumo protokole, tačiau panašių galvosūkių turi ir lyga.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, jog šiuo metu dirbti ant NBA parketo negali 36 proc. arbitrų.

Net 25 iš 70 NBA teisėjų serga COVID-19, o lyga dėl to yra priversta kviestis arbitrus iš G lygos. Dabar NBA rungtynėse nėra naujiena dirbti dviems arbitrams, vietoje trijų.

G lygos sezonas buvo sustabdytas iki trečiadienio, kad NBA galėtų kamšyti spragas tiek žaidėjais, tiek arbitrais iš dukterinės lygos.

Teisėjų asociacija prašo NBA atkreipti dėmesį į arbitrų sąlygas – jie neskraido į rungtynes užsakomaisiais reisais bei negyvena prabangiausiuose viešbučiuose, todėl šioje situacijoje siekia, kad teisėjų sąlygos būtų pagerintos.

Šiuo metu į COVID-19 protokolą yra patekę daugiau nei šimtas NBA žaidėjų.



Komentarai:

Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.