M.Turkčanas kitą sezoną gins „Ulker“ garbę

2005-07-18 22:19
Nuotr.:

Po ketverių metų, praleistų Prancūzijos, Rusijos ir Italijos komandose, turkas Mirsadas Turkčanas grįžta į tėvynę. Dvidešimt devynerių metų krepšininkas pasirašė vienerių metų sutartį su Stambulo „Ulker“.

Sunkusis krašto puolėjas Turkijoje rungtyniavo 2000-2001 metų sezone, kai atstovavo kitai Stambulo ekipai – „Efes Pilsen“. Po to turkas rungtyniavo Paryžiaus „Basket“, Maskvos CSKA ir „Dinamo“ bei Sienos „Montepaschi“ ekipose.

Pernai gindamas „Dinamo“ garbę M.Turkčanas ULEB taurės varžybose pelnydavo 17,8 taško ir po krepšiais sugriebdavo 9,9 kamuolio.

„Ulker“, kurį nesėkmingai palikti bando Eurelijus Žukauskas ir Saulius Štombergas, artėja prie pabaigos derybose su kita Turkijos krepšinio žvaigžde – Ibrahimu Kutluay. Turkijos komandos treneris Erginas Atamanas taip pat ieško naujo įžaidėjo, o tarp kandidatų į šią vietą minimi Vrbica Stefanovas ir Tyusas Edney.



Komentarai:

nebloga team gali iseit, o jei dar ir stombergas pasiliktu ir zukasuskas, tai galetu kovoti ir finaliniame ketvirte, ir kabintis uz 1-a vieta jei visi susirinktu kurios kviecia i komanda ...:)
2005-07-18
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.