„Hawks“ domisi galimybe mainų būdu gauti Simmonsą

2022-01-08 09:07
Nuotr.: AFP-SCANPIX
Nuotr. AFP-SCANPIX

Atlantos „Hawks“ prisijungė prie NBA klubų, norinčių mainų būdu iš Filadelfijos „76ers“ gauti Beną Simmonsą, tokią informaciją praneša JAV žurnalistas Marcas Steinas.

„Hawks“ ieško pastiprinimo gynyboje, o generalinis vadybininkas Travisas Schlenkas pranešė, kad komanda bus aktyvi besibaigiant mainų terminui, kad pagerintų komandą.

Anksčiau pranešta, jog 25-erių 208 cm ūgio puolėju domisi Niujorko „Knicks“, Los Andželo „Lakers“, Portlando „Trail Blazers“, Sakramento „Kings“, Indianos „Pacers“ ir Klivlando „Cavaliers“ klubai.

Ben Simmons

Ben  Simmons
Komanda: Philadelphia 76ers
Pozicija: SF, PF
Amžius: 25
Ūgis: 208 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Australija

Steinas pridūrė, kad „76ers“ vis dar stengiasi įtikinti Simmonsą prisijungti prie komandos.

Simmonsas šį sezoną dar nežaidė. Pavėlavęs prisijungti prie „76ers“ treniruočių stovyklos, atletas komandos draugams, štabui ir administracijai pranešė, kad nėra psichologiškai pasiruošęs grįžti į aikštelę.

Krepšininkas konsultuojasi su asmeniniu psichologinės sveikatos specialistu ir davė leidimą gauti informaciją „76ers“ darbuotojams.

Teigiama, kad klubo krepšinio operacijų prezidentas Darylas Morey aktyviai ieško mainų ir taikosi į „Visų žvaigždžių“ kalibro žaidėją. Taip pat norima kelių pirmojo rato NBA naujokų biržos šaukimų.

Praėjusiame NBA reguliariajame sezone Simmonsas sužaidė 58 rungtynes ir per jas vidutiniškai rinko po 14,3 taško, 7,2 atkovoto kamuolio bei 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

ENBAS:



Komentarai:

Sixers nori all staro ir keliu pirmo rato saukimu? Isprotejo? Pries 2020-2021 playoffus buvo galima prasyt tiek, dabar be sansu. Ka su Simmonsu veikt playoffuose kai nuo jo galima atsitraukt kiek nori ir jis nieko negali padaryt arba net galima gale rungtyniu tycia bauduot, nes baudu visiskai nepataiko.
2022-01-08
Atsakyti
tomygun
Simmons PG pasidomekit gal jeigu jau naujienas apie kasi rasot. Pozicijos ne ugio matuojamos
2022-01-08
-3
Atsakyti
Kllg
sixeriai stabdo visą mainų karuselę. Laukia nerealistiško pasiūlymo, kuris niekada neateis – o daug klubų laukia, kol pagaliau Simmonsas pajudės, ir bus galima nebeplanuoti, kad "GAL pavyks jį pasiimti". užkniso. padarykit trade'ą ir baikit šitą pagaliau
2022-01-08
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.