Sabonio mainai – mažai tikėtini

2022-01-11 16:51
Nuotr.: USA Today Sports - Scanpix
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix

Praėjusių metų gruodžio pradžioje vienas patikimiausių NBA žurnalistų Shamsas Charania iš „The Athletic“ skelbė, jog Indianos „Pacers“ klubas yra atviras kalboms dėl Cariso LeVertoMyleso Turnerio ir Domanto Sabonio iškeitimo į kitą komandą.

Praėjus daugiau nei mėnesiui pradėjo aiškėti detalės, kurie žaidėjai gali palikti Indianą, o kurie – ne. Tas pats Shamsas Charania savo tekste atskleidė, jog Sabonio išvykimas iš „Pacers“ yra mažai tikėtinas dėl labai aukštos lietuvio vertės. Tokią informacija Charania gavo iš vienos NBA komandos vadovo.

Didžiulė Domanto vertė nėra atsitiktinumas. Sabonis žaidžia puikų sezoną – fiksuoja 19,1 taško, 12 atkovotų kamuolių ir 4,6 rezultatyvaus perdavimo statistiką, o praėjusią savaitę sukratė 42 taškus, tapdamas daugiausiai taškų įmetusiu lietuviu lygos istorijoje.

Pagrindiniai „Pacers“ žaidėjai, į kuriuos yra nusitaikę NBA klubai, yra LeVertas ir Turneris. Susidomėjimą pastaruoju rodo Dalaso „Mavericks“, Niujorko „Knicks“, Los Andželo „Lakers“ ir Šarlotės „Hornets“ ekipos.

211 cm ūgio Turneris šį sezoną renka po 12,9 taško, 7,2 atkovoto kamuolio, 1,1 rezultatyvaus perdavimo ir 2,9 blokuoto metimo.

Tuo metu ant 198 cm ūgio gynėjo LeVerto tinklus meta Klivlando „Cavaliers“, kurie dėl traumų neteko pagrindinių savo gynėjų Collino Sextono ir Ricky Rubio.

LeVerto šio sezono statistika siekia 17,8 taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 4 rezultatyvius perdavimus.

Indianos klubas su 15 pergalių ir 26 pralaimėjimais Rytuose žengia tryliktas.



Komentarai:

Marco
Sabo kontraktas nesveikai mazas, del ko jis bet kuriai komandai patrauklus. Bet gauti atitinkama graza Paceriams mainu atveju bus labai sudetinga.
2022-01-12
+2
Atsakyti
Gaila, sedes sitoj lochu komandoj uz top 8 ribu. Bent vienas visu rimtesniu Europos krepsinio saliu zaidejas yra laimejes NBA titula, isskyrus mus.
2022-01-11
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.