Devynis mėnesius nežaidęs Thompkinsas pradžiugino Laso: „Nesitikėjome, kad jis bus“

Miguel Lois Vidal
BasketNews žurnalistas
2022-01-15 15:43
Nuotr.: ZUMAPRESS.com-SCANPIX

Penktadienį Madrido „Real“ (15-3) pratęsė pergalingą žygį Eurolygoje, o vyriausiasis ekipos treneris Pablo Laso pasidžiaugė auklėtinio sugrįžimu.

Karališkasis klubas dominavo viso mačo metu ir 89:74 susitvarkė su Vitorijos „Baskonia“ (7-12).

Po devynių mėnesių pertraukos „Real“ gretose vėl ant parketo išbėgo Trey Thompkinsas. Amerikietis dar nebuvo visiškai sveikas, bet situaciją padiktavo koronaviruso problemos – komanda neteko Rudy Fernandezo ir Walterio Tavareso.

Rungtynių žaidėjas
Guerschon  Yabusele
EFF
27
Guerschon Yabusele
Taškai 17
Taiklumas 8-11
Atkovoti kamuoliai 8
Rezultatyvūs perdavimai 3

„Nesitikėjome, kad jis šiandien žais, – po mačo su baskais sakė Laso. – dėl susiklosčiusių aplinkybių jį pasikvietėme ir jis puikiai integravosi į komandą.“

Thompkinsas per 13 minučių pelnė 10 taškų (2/3 dvit., 2/4 trit.).

Puikiai sužaidė ir dar vienas neseniai po traumos atsistatęs žaidėjas Anthony Randolphas. Slovėnijos ir JAV pilietybes turintis puolėjas įmetė 13 taškų ir atkovojo 12 kamuolių. Paskutinį kartą tiek sviedinių jis sugriebė dar 2016 m.

„Visada iš jo prašome tokio intensyvumo, nes žinome, koks Anthony yra geras. Žinoma, jis dar toli nuo geriausio savo veido“, – kalbėjo Laso.

Apibendrindamas rungtynes Laso išskyrė treniruočių stygių, bet dėkojo auklėtiniams už puikiai padarytą darbą. Vitorijoje „Real“ laimėjo 28 taškų, namuose – 15 taškų pranašumu.

„Baskonia“ vairininkas Nevenas Spahija po rungtynių pripažino, kad jo komanda prarado ritmą.

„Nesitreniravome dvi savaites, – pradėjo Spahija. – Tai – per daug laiko. Praradome komandą ir ritmą. Tačiau neieškome pasiteisinimų, nebuvome pakankamai kieti gynyboje.

„Real“ – labai talentinga komanda. Jei nori prieš juos laimėti – turi gintis. Yabusele pataikė visus 7 metimus ir mes nesugebėjome nė karto padaryti pražangos.“



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.