Kaukės nedėvėjusiai NBA legendai uždrausta lankytis universiteto rungtynėse

2022-01-24 18:21
Nuotr.: imago images / Eibner-SCANPIX
Nuotr. imago images / Eibner-SCANPIX

Legendinis NBA krepšininkas Johnas Stocktonas dėl savo įsitikinimų pateko į nemalonumus.

Jutos „Jazz“ visą karjerą praleidęs buvęs krepšininkas buvo informuotas, kad nebebus įleidžiamas į Gonzagos universiteto krepšinio komandos namų rungtynes. Įstaigos sporto direktorius Chrisas Stanifordas informavo Stocktoną, kad jo abonementas yra suspenduojamas dėl atsisakymo dėvėti kaukę.

„Jie prašė manęs užsidėti kaukę rungtynių metu ir, būdamas viešas, labiau matomas asmuo, šiek tiek išsiskirdavau iš minios, – „The Spokesman-Review“ sakė Stocktonas. – Todėl jie gaudavo skundų ir jausdavau iš bet kokių aukštesnes pareigas užimančių žmonių, kad jie turės arba prašyti manęs užsidėti kaukę, arba suspenduoti mano abonementą.“

John Stockton

John  Stockton
Pozicija: PG
Amžius: 59
Ūgis: 185 cm
Svoris: 79 kg
Gimimo vieta: Spokane, JAV

Stocktonas į NBA pateko būtent iš Gonzagos universiteto. Pastaroji krepšinio komanda savo arenos palubėse yra iškėlusi dviejų žaidėjų pavardes. Viena jų – Stocktonas. Buvęs krepšininkas pridūrė, kad nemano, jog santykiai su universitetu visam laikui nutrūko dėl šio poelgio. Tačiau teigė, kad procesas gali užtrukti.

Pokalbio metu Stocktonas liko ištikimas savo teorijoms apie koronavirusą, tvirtindamas, kad daugiau nei 100 profesionalių sportininkų mirė nuo vakcinacijos. Jis taip pat sakė, kad dešimtys tūkstančių žmonių – galbūt milijonai – mirė nuo vakcinų.

„Manau, kad dabar užfiksuota 100-150 profesionalių sportininkų mirčių. Savo gyvenimo pike jie miršta dėl vakcinacijos. Tai nutinka pačioje aikštelėje“, – interviu sakė Stocktonas.

Nepaisant to, ką teigia Stocktonas, nebuvo pranešta apie sportininkų mirtį dėl COVID-19 vakcinos. Be to, iki šiol joks recenzuotas medicininis tyrimas neįrodė jokio ryšio tarp skiepo ir sunkios ligos ar mirties.

Paklaustas, ar negalvoja dėvėti kaukės, kad išlaikytų abonementą, Stocktonas atsakė: „Žinoma. Apsvarstau viską, kiekvieną variantą, kai pateikia kažką panašaus. Aš tai apsvarsčiau labai rimtai.“

ENBAS:



Komentarai:

Koks medicininis tyrimas??? Kas ji atlieka? Nes klinikiniu tyrimu metu net nenustatyta ilgesne kaip triju menesiu vakcinos poveikis bet kokiam zmogui. Kai buvo suvakcinuota viena grupe, o kitai suleista placebo, po triju menesiu stebejimu, tuos placebo irgi suvakcinavo ir viskas be pedsako. Tyrimo apie persirgusiu vakcinavima is vis nera. Tai ka jau kalbet apie profesionaliu sportininku stebejima. Nejuokinkit. As nesakau, kad nuo vakcinos mirsta ar panasiai, bet faktas, kad butent siais metais atsiradus vakcinai ir pradejus masine vakcinacija pasipyle mase sportininku suklupimu aiksteje, ko iki vakcinu atsiradimo nebuvo! Ne tokiais kiekiais. Ben Madgen viesai pasake, kad po antro phizer shoto ji istiko sirdies uzdegimas. Kas nutiko su S. Jelovacu? Ar zinote dar koki krepsininka, kuris dar profesionaliai sportuodamas butu patyres insuta!!!??? Tas pats Ricardas Berankis, po skiepo negalejo kelis menesius sportuoti. Tai jau yra viesa ir ne jokiam kalbu lygyje. Ir daugybe kitu ivykiu.
2022-01-25
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.