Beasley atskleidė kitą kuriozinės šortų istorijos pusę: „Tą dieną mirė mano pusbrolis“

2022-01-25 14:47

Buvęs Los Andželo „Lakers“ žaidėjas Michaelas Beasley dar prieš 3 metus pasitraukė iš NBA. 33-ejų puolėjas neseniai interviu krepšinio tinklalapiui „HoopsHype“ prabilo apie savo karjeros viršūnes ir nuosmukius, ateities viltis bei garsiąją šortų istoriją.

Prisimindamas šortų istoriją, Beasley šiek tiek labiau paaiškino 2019 m. įvykusią kuriozišką situaciją, kai jis į aikštę norėjo žengti su nesuderinta apranga. Anot žaidėjo, visas rungtynes jis kovojo su savimi.

„Tą dieną, kai pamiršau savo šortus Oklahomoje, mirė mano pusbrolis. Kovojau su savimi ir bandžiau susitaikyti, – atskleidė Beasley. – Norėjau vykti į laidotuves, bet buvau jau išvykęs, kai mirė mano mama. Aš tiesiog norėjau padėti komandai, o iš manęs visas pasaulis juokėsi ir tai įskaudino mane.“

Kalbėdamas apie pamirštų šortų istorijos juokelius, Beasley buvo atviras.

„Maniau, kad pokštai pasibaigs. Bet tai nesustoja. Kiekvienais prakeiktais metais pokštai tęsiasi. Net mano artimi draugai šios priežasties nežinojo. Leidau iš to pasijuokti, nes jei tai pralinksmina žmones, vadinasi, tai geriau nei liūdinti žmones.“

„Mama mirė, kai rungtyniavau „Lakers“. Susitaikiau ir toliau kovojau, – Beasley tęsė. – Mėginau išlikti stiprus. Mėginau jai parodyti, kad galiu būti tokiu. Tai buvo sudėtinga. Nemeluosiu, kai tai atsitiko, atrodė, kad tai pasiteisinimas, todėl niekada nieko nesakiau.

Visą gyvenimą kovojau su pasitikėjimo savimi problemomis. Visų balsai, visų neigiamos nuomonės. Man buvo 19 metų, o jie tikėjosi, kad aš būsiu suaugęs.“

33-ejų krepšininkas dabar kovoja dar vieną mūšį – nori sugrįžti į NBA.

„Aš treniruojuosi sporto salėje ir nuleidęs galvą stengiuosi išlikti kuo pozityvesnis“, – sakė lygos veteranas.

Beasley treniruojasi su tokiais žaidėjas kaip Johnas Wallas ir Tyreke'as Evansas. Kodėl NBA komanda turėtų jį įsigyti?

„Aš taip gerai suprantu žaidimą tiek gynyboje, tiek puolime. Noriu parodyti žmonėms, kad gebu žaisti gynyboje ir galiu ne tik pelnyti taškus“, – aiškino Beasley.

„Jei pažvelgtumėte į mano 36 minučių rodiklio statistiką, tai yra „Visų žvaigždžių“ kalibro skaičiai (19,6 taško, 7,4 atkovoto kamuolio, 2 rezultatyvūs perdavimai). Man niekada nebuvo suteikta galimybė žaisti papildomų minučių“, – sakė 2008 m. antrasis Majamio „Heat“ šaukimas.

Per NBA karjerą Beasley yra atstovavęs Majamio „Heat“, Minesotos „Timberwolves“, Finikso „Suns“, Hjustono „Rockets“, Milvokio „Bucks“, Niujorko „Knicks“ ir Los Andželo „Lakers“.

Michaelas per 11 metų lygoje vid. pelnė 12,4 taško, atkovojo 4,7 kamuolio ir atliko 1,3 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.