Lengvesnis atodūsis „Anadolu Efes“: Larkinas išvengė rimtos traumos

Uygar Karaca
BasketNews žurnalistas
2022-01-25 15:19
Nuotr.: ZUMAPRESS.com-SCANPIX
Nuotr. ZUMAPRESS.com-SCANPIX

Stambulo „Anadolu Efes“ stovykloje – palengvėjimas. Komandos vienas lyderių Shane'as Larkinas išvengė rimtos traumos.

BasketNews šaltiniai praneša, kad Larkinas vyks su ekipa į Sankt Peterburgą akistatai su „Zenit“. Tiesa, nėra daug vilties, kad jis pasirodys aikštėje.

Stambulo klubas vertina gynėjo būklę kasdien. Realu, kad Larkinas išbėgs į aikštelę sausio 30 d. Turkijos lygos mače su „Fenerbahče“, informuoja BasketNews šaltiniai. Tačiau labiau tikėtina sugrįžimo data – vasario 2 d. susitikimas su Maskvos CSKA.

Shane Larkin

Shane  Larkin
Shane  Larkin
MIN: 30.71
PTS: 14.2 (60.98%)
REB: 3.05
AS: 5.05
ST: 1.35
BS: 0.05
TO: 2.35
GM: 20

Gynėjas praėjusį penktadienį nežaidė paskutinių dviejų minučių mače su Atėnų „Panathinaikos“. Tai buvo susiję su jau anksčiau jį kamavusiais kelio skausmais.

Larkino trauma:

„Larkinas turėjo rimtą traumą, – po mačo Stambule aiškino treneris Erginas Atamanas. – Po rungtynių Barselonoje mes žaidėme be jo abu mačus vietinėse pirmenybėse.

Per paskutines tris rungtynių minutes buvo didelė tikimybė jam patirti dar rimtesnę traumą ir jis norėjo būti pakeistas. Jam bus atliktas magnetinio rezonanso tyrimas ir tikiuosi, jog nebus pažeisti raiščiai. Jo situacija atrodo rimtai. Kitu atveju, nebūčiau jo pakeitęs ir jis pats nebūtų prašęs keitimo.“

Šį sezoną Larkinas demonstruoja puikią sportinę formą – 14,2 taško, 5,1 rezultatyvaus perdavimo ir 18,9 naudingumo balo.

„Anadolu Efes“ šį sezoną Eurolygoje neįtikina. 10 pergalių per 20 rungtynių iškovoję čempionai rikiuojasi aštuntoje vietoje.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.