Paskelbti „Visų žvaigždžių“ starto penketai: nepakitę kapitonai ir Wigginso netikėtumas

2022-01-28 08:37
Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

NBA paskelbė 10 starto penketo žaidėjų „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, o tarp jų atsidūrė ir du debiutantai – Ja Morantas (Memfio „Grizzlies“) ir Andrew Wigginsas („Golden State Warriors“).

Jei Moranto patekimas į starto penketą buvo tikėtas, tai Wigginso – staigmena. Kanadietis šį sezoną pelno po 18,2 taško ir atkovoja po 4,3 kamuolio.

Morantas su Wigginsu pateko į Vakarų konferencijos starto penketą, kuriame bus ir LeBronas Jamesas (Los Andželo „Lakers“), Nikola Jokičius (Denverio „Nuggets“) ir Stephas Curry („Warriors“).

LeBron James

LeBron  James
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: SF
Amžius: 37
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV

Rytų starto penketą sudarys Kevinas Durantas (Bruklino „Nets“), Joelis Embiidas (Filadelfijos „76ers“), Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“), Trae Youngas (Atlantos „Hawks“) ir DeMaras DeRozanas (Čikagos „Bulls“).

Starto penketo krepšininkus rinko sirgaliai (50 proc.), žurnalistai (25 proc.) ir patys krepšininkai (25 proc.).

Rytų konferencijos starto penketas

  • Kevinas Durantas (kapitonas)
  • Trae Youngas
  • DeMaras DeRozanas
  • Giannis Antetokounmpo
  • Joelis Embiidas

Vakarų konferencijos starto penketas

  • LeBronas Jamesas (kapitonas)
  • Ja Morantas
  • Stephenas Curry
  • Andrew Wigginsas
  • Nikola Jokičius

Komandų kapitonais tapo daugiausiai balsų savo konferencijose surinkę LeBronas su Durantu. Abu jie vedė savo komandas ir praėjusiais metais.

Vasario 3-iąją bus paskelbti atsarginiai krepšininkai, o vasario 10-ąją taps aišku, kurie pateks į Duranto, o kas į LeBrono komandas.

LeBronas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes pateko 18-tą kartą ir susilygino su Kobe Bryantu. Vienintelis Kareemas Abdul-Jabbaras „Visų žvaigždžių“ rungtynėse yra žaidęs daugiau kartų – 19.



Komentarai:

Koks skirtumas. Zlugusi ta visu zvaigzdziu diena. Vel nevykes bus dejimu konkursas su suolo sildytojais ir sekmadieni bus pratestas triju tasku konkursas kur visi zaidejai aiksteje metys is triju tik gave proga pries matadoro gynyba.
2022-01-28
-12
Atsakyti
Mars
o kur super mega taplanetine zvaigzde Don Le Doncic???
2022-01-28
+16
Atsakyti
pasirodo pernai ir be curry buvo kam zaist warriorsam, tik egzpertai megsta spangti.
2022-01-28
-5
Atsakyti
Otaitau
Turiu įtarimą, kad suveikė šioks toks amerikiečių rasizmas ar patriotizmas (nežinau kaip tai pavadinti) – Luka nepateko, nes nėra amerikietis. Wiggins traukė kanadiečiai ir Warriors fanai. Čia panašiai, kaip kažkuriais metais Zaza vos nepateko į Visų žvaigzdžių rungtynes.
2022-01-28
+7
Atsakyti
golden state
warriors fanai turi buti uzbaninti nuo balsavimo. krc wiginsa istrauke i penketa kai ten turejo buti luka arba kat. duxai blemba.
2022-01-28
+2
Atsakyti
Eee
tai kur doncicius???, wigginsas starte apsurdas 18,4 ir 4atk jai taip tai kita startini visa isdelioti galima su geresniais rodikliais uz wigginso
2022-01-28
-8
Atsakyti
Anonimas
Taip ieina, kad Morantas ir Trae yra geresni nei Luka. Trae pasieke savo pries Luka.
2022-01-28
-12
Atsakyti
Anonimas
Sianakt krepsinio pasaulyje gime nauja mega - zvaigzde - Wigginsas! Pasizymekite visi sia data kalendoriuje, kuri ieis i krepsinio istorija.
2022-01-28
+11
Atsakyti
7 is 10 tai be diskusiju turejo but starte, o del Moranto, Wigginso ir Youngo galima butu ir padiskutuot. Morantas aisku del komandos rezultato ir siaip efektingai losia, bet ar geresnis uz Luka, tai cia klausimas, bet cia dar galima suprast. o kiti 2 tai cia absurdas. net ir iskritus daugumai aukstu vakaruose del traumu Wigginsas nera pirmas kandidatas i ju vietas, gavosi 2 is GS, bet ne vieno is kitu lyderiu Suns arba Jazz. nu o Youngas tai neturejo patekt del komandos, kuri netiketai sedi dugne.
2022-01-28
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 22

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.