„Ryto“ praradimas: Ndouras kraunasi lagaminus į Turkiją

Donatas Urbonas
BasketNews žurnalistas
2022-02-02 21:26
Nuotr.: LKL
Nuotr. LKL

Vilniaus „Ryto“ klube – reikšmingas nuostolis. Vienas sostinės komandos lyderių Maurice'as Ndouras kraunasi lagaminus į Turkiją.

BasketNews žiniomis, Ndouras užsivilks Stambulo „Galatasaray“ marškinėlius.

Šaltinių teigimu, legionierius turėtų palikti Vilnių jau ketvirtadienį.

Maurice Ndour

Maurice  Ndour
Komanda: Vilniaus Rytas
Pozicija: PF
Amžius: 30
Ūgis: 206 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Senegalas

Informaciją apie Ndouro išvykimą netrukus patvirtino ir sostinės klubas.

„Rytas“ sausio 6-ąją oficialiai informavo, kad pagal trumpalaikę sutartį žaidęs 29-erių senegalietis liks Vilniuje iki sezono pabaigos. Tiesa, Ndouro kontrakte buvo numatytas langas persikelti į kitą ekipą.

Su sostinės klubu išsiskiriantis puolėjas dėkojo jį ypač palaikiusiems „Ryto“ sirgaliams.

„Kalbant nuoširdžiai, negalėjau būti laimingesnis sugrįžęs į Vilnių. Stengiausi džiaugtis kiekviena akimirka čia. Gyvenimas yra labai nenuspėjamas, bet aš tik dar kartą įsitikinau, jog „Rytą“ supanti bendruomenė yra atvira, stipri ir nepakartojama. Noriu pasakyti didelį ačiū visiems, mane ir šią komandą karštai palaikiusiems, žmonėms. „Rytas“ visada užims didelę dalį mano širdyje“, – atsisveikindamas sakė Ndouras.

„Tikrai dėkojame už Maurice’o atsidavimą ir kovojimą už Vilniaus klubo vardą, – sakė „Ryto“ sporto direktorius Donatas Zavackas. – Tačiau dabar turime išsiskirti. Mes nesudarėme jokių kliūčių krepšininkui siekti tolimesnių savo karjeros tikslų ir linkime kuo didžiausios sėkmės.“

Pastaruoju metu 206 cm ūgio krepšininkas gydėsi kirkšnies traumą. Jis turėjo grįžti į rikiuotę vasarį ir padėti „Rytui“ Karaliaus Mindaugo taurėje (KMT).

„Galatasaray“ Turkijoje žengia šešti, o FIBA Čempionų lygoje pradėjo kovas antrajame turnyro etape.

Ndouras FIBA Čempionų lygoje per 26 minutes rinko vid. 12,8 taško, po 5 atkovotus ir 1,3 perimto kamuolio, 1,3 rezultatyvaus perdavimo bei po 14 naudingumo balų.

Jo rodikliai LKL čempionate siekė 11,4 taško, 3,1 atkovoto kamuolio, 1,4 rezultatyvaus perdavimo bei 11,1 naudingumo balo.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Čia viskas normalu buvo matyt ta galimybė pereiti tai ir perėjo. Greičiausiai suveikė, didesnių pinigų norėjimas ir aišku geresnis klimatas.
2022-02-03
-1
Atsakyti
o tiek straipsniu buvo apie tai kaip jis myli Vilniu ir Ryto fanus🤣. O dabar bam ir viso gero pries pat svarbiausia sezono dali😁. Zodziu klasika, kaip slapiu skuduru per veida
2022-02-03
+9
Atsakyti
bande kuo geriau, o gavosi , kad prarado tiek Ndura tiek Paceviciu... dabar ir Rytas prisijunge prie iprastu Lkl'o komandu aukstu ieskojime, jei apskritai ieskos ir tikesis W apsireiskimo, kuo dar ne vienas nebuvo gyvai oficialiai mates
2022-02-02
+2
Atsakyti
Gryžus į rikiuote Williamsui viskas tvarkoje Ryto centrų linijoje, savo žaidimu kažkuo panašūs Williams ir Ndour abu atletiški identiški klonai dvyniai, Ryto Zavacko vietoje dabar už tuos atlikusius pinigus nuo Ndouro už išpirka skubiai pirkčiau Johna Elmora iš Šiaulių, Elmoras kaip combo įžaidėjas ryškiai įtakotu pakeistu Ryto žaidima kuris taptu dar labiau greitesnis, pagerėtu tritaškių pataikymas, Elmoras kaip akrobatas puikiai moka veržtis po krepšiu nardyti su kamuoliu baudos aikštelėje puikiai sutrauktu prie savęs varžovus paskui numestu kamuolį laisvam žaidėjui prie tritaškio arba pats užbaigtu individualiai ataka vienas prieš viena, Elmoras kažkas panašaus į Girdžiūna tik pagerinta jo versija paturbinta.
2022-02-02
-19
Atsakyti
Visa intriga sugadino. Ot...
2022-02-02
+5
Atsakyti
kas per kontraktai ryte jei kertinis zaidejas gali pabegt vidury sezono be didesniu pasekmiu?
2022-02-02
+13
Atsakyti
Neatsibosta jam tai lakstyti po komandas pirmyn atgal? Dolerio vergas.
2022-02-02
+15
Atsakyti
užuodžiame parako kvapą
2022-02-02
+9
Atsakyti
42
Kaip taip? :D Tik atrodo, kad kažkas susitvarko, vėl iš naujo formuoti. Nepirkti nieko negali, nes rotacijos dabartinės neužtenka. Pirkti naują žaidėją LKL playoffams irgi nesąmonė, tai nebent su mintimi į kitą sezoną.
2022-02-02
+14
Atsakyti
nesuprantu ryto vadovybes, kaip prostitutes zaidejai begioja. Laukiu naujo klubo.
2022-02-02
+9
Atsakyti
Didele (_!_) bus dabar Rytui.
2022-02-02
+15
Atsakyti
O Žibėnas kalbėjo kad Ndour lieka Ryte iki sezono pabaigos nebent jį kas nors išpirko, tik klausimas tada ką nupirks į jo vieta reikia dar vieno aukštaūgio.
2022-02-02
+1
Atsakyti
o pz. viskas.
2022-02-02
+8
Atsakyti
Jis savo atidirbo padedamas Rytui zengti tiesiai i top 16.
2022-02-02
+22
Atsakyti
Kettinis komandos žaidėjas o ir tas nešė muilą. Akivaizdu ir komandoje nėra viskaip taip saldu kaip gali atrodyti. Galbūt toji trauma tik iliuzija buvo
2022-02-02
-9
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.