CSKA naujoku tapo vienas rezultatyviausių Europos taurės žaidėjų

2022-02-01 17:39
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Maskvos CSKA oficialiai pasirašė sutartį su vienu rezultatyviausiu Europos taurės žaidėju Alleriku Freemanu.

BasketNews šaltinių teigimu, sutartis turėtų galioti iki sezono pabaigos.

„Džiaugiuosi ir esu laimingas, kad esu CSKA komandos dalis, – sakė naujokas. – Man yra garbė, jog turiu galimybę vilkėti CSKA marškinėlius ir rungtyniauti viename istoriškiausių klubų. Esu pasiruošęs padėti komandai visais įmanomais būdais!“

Šiame sezone Bursos „Frutti Extra“ klubą atstovavęs 27-erių 191 cm ūgio amerikietis Europos taurėje buvo ketvirtas pagal rezultatyvumą, pelnydamas po 19,6 taško, o Turkijos čempionate antras – vid. 20,3 taško per rungtynes.

Freemanas jau anksčiau yra žaidęs Eurolygoje, kai 2020-2021 m. sezone vilkėjo Vilerbano ASVEL marškinėlius.

Vilerbano komandos gretose jis spėjo sužaisti 18 rungtynių, per kurias fiksavo 7,4 taško, 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir 1,1 atkovoto kamuolio rodiklius.

„Freemanas yra geras metikas, kuris suteiks mums erdvės ir galimybę veržtis po krepšiu. Jis geba pats realizuoti metimus , bet taip mato ir kitus komandos draugus, – apie gynėją sakė CSKA treneris Dimitris Itoudis. – Jis gerame amžiuje ir turi Eurolygos patirties, atstovaudamas ASVEL ekipą. Žinoma, jis supranta, kad atvyksta į komandą, kurioje daug gerų žaidėjų. Sveika konkurencija labiau padės komandai.

Esant neaiškiai situacijai, kai serga daug žaidėjų ir trenerių, mums reikia ilgesnio žaidėjų sąrašo. Dabar jis ir mes, komandos draugai ir treneriai, turime padėti jam greitai prisitaikyti.“

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.