Ukrainos krepšinyje dirbantys lietuviai evakuojasi iš šalies

2022-02-24 10:45
Nuotr.: BNS, BasketNews/D.Lukšta
Nuotr. BNS, BasketNews/D.Lukšta

Ketvirtadienį ryte Rusijai užpuolus Ukrainą, šios šalies krepšinio klubuose dirbantys lietuviai gavo leidimą evakuotis.

Tinklalapio BasketNews žiniomis, Aurimas Jasilionis, dirbantis „Chmelnytskyi“ vyr. treneriu, dar prieš savaitę grįžo į Lietuvą dėl FIBA lango pertraukos bei į Ukrainą nebeišvyko.

Kitokia situacija su Dominyku Domarku, žaidžiančiu Ternopilio „Ternopil-TNEU“. Jis taip pat per FIBA lango pertrauką kelioms dienoms grįžo į Lietuvą, tačiau antradienį parskrido į Ukrainą.

Antanas Udras

Antanas  Udras
Pozicija: C, PF
Amžius: 29
Ūgis: 203 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva

Domarkas tinklalapiui BasketNews patvirtino, kad yra saugus, laukia nurodymų iš klubo, kuris rūpinsis legionierių evakuacija.

Evakuaciją jau pradėjo Kijevo „Budivelnik“ direktorius Gediminas Navikauskas, kuris prasidėjus kariniams veiksmams nedelsiant pradėjo kelionę į Lietuvą.

Dar du lietuviai atstovauja Zaporožės „Zaporižye-Zog“ klubui. Paulius Barkus užima vyriausiojo trenerio pareigas, o komandoje žaidžia Antanas Udras. „Krepsinis.net“ skelbia, kad šie lietuviai yra saugūs ir laukia galimybės išvykti iš šalies.

Pridedama, kad šiuo metu Ukrainą palieka ir Tomas Munius, kuris darbavosi Dnipropetrovsko „Dnipr“ klube fizinio rengimo treneriu.



Komentarai:

Maziau bijokit.Bet ziuriu koronkes propaganda jau didziaja dali pripratino, kad normaliai gyventi yra blogai - reik visa laik kazko bijoti ir del kazko panikuoti.
2022-02-24
-8
Atsakyti
Grigonis cska tai iškart visi prisimena o kaip kiti vyrai mūrai ąžuolai kurie pas kacapą sedi? Kaip dėl tovarič Maksvytisa,ŽukauskasaKuzminskasa,Juškevičiusa ,Gudaitisa??? Suprantu lkf bijo ir tyli bet ar tai turėtų būti normalu? Ignoruoti trenerį ir žaidėjus !
2022-02-24
+4
Atsakyti
kaip sakytu per NASCAR on live TV, fuck joe biden
2022-02-24
-4
Atsakyti
RRR
Linkėjimai Mariui
2022-02-24
+2
Atsakyti
A
Grigonis turetus dingti is tos CSKA ir dar paraginti kitus... Nešvarūs Putkos pinigai neverti prakaito kovojant už agresoriaus vardą. Pinigų buvo yra ir bus vakaruose
2022-02-24
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.