Teletovičius apie tautietį Musą: „Jis turbūt per anksti išvyko į NBA ir sudegė“

2022-03-01 20:22
Nuotr.: ACB | BasketNews iliustracija/A.Zaikauskas
Nuotr. ACB | BasketNews iliustracija/A.Zaikauskas

Pastarąją vasarą Džananas Musa atvyko į Ispaniją, kad vėl įrodytų savo vertę.

Praėjusį sezoną Stambulo „Anadolu Efes“ komandoje turėjęs minimalų vaidmenį Musa perėjo ir atsiskleidė Lugo „Rio Breogan“ komandos gretose. 22-ejų bosnis ACB lygoje per 19 rungtynių vidutiniškai pelno po 19,8 taško, atkovoja 4,9 kamuolio, atlieka 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir renka 22,2 naudingumo balo.

2018 m. Musa tapo 29-uoju NBA naujokų biržos šaukimu – jį pasirinko Bruklino „Nets“. Tačiau jis žaidė tarp NBA ir G lygos. Stipriausio krepšinio lygoje Musa fiksuodavo 4,9 taško ir 1,9 atkovoto kamuolio.

Anot jo tautiečio Mirzos Teletovičiaus, Musai turėtų būti suteikta dar viena galimybė NBA.

Džananas yra puikus talentas, kuris jau dabar per savo karjerą pasiekė keletą gražių dalykų. Jis turbūt per anksti išvyko į NBA ir sudegė, bet tikiu, kad jis greitai grįš į JAV, nes jam tiesiog reikėjo daugiau patirties ir daugiau rungtynių“, – bendraudamas su Izraelio dienraščiu „Hayom“ sakė Teletovičius.

Šešerius metus NBA praleidęs Teletovičius taip pat pridūrė: "Džananas pamatė, ko jam trūksta, ir dabar jis tai šlifuoja Europoje. Turėdamas savo patirtį, žinias, kokybę ir didelį norą mokytis, tikiu, kad dar kartą pamatysime jį žaidžiant ten. Jis turi būti kantrus ir eiti žingsnis po žingsnio – jam garantuota šviesi ateitis, nes jis turi lyderio savybių ir viską, ko reikia, kad būtų sėkmingas.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.