Džiugios žinios „Heat“: Oladipo šio sezono debiutas gali įvykti netrukus

2022-03-04 15:49
Nuotr.: ZUMAPRESS.com-SCANPIX
Nuotr. ZUMAPRESS.com-SCANPIX

Pastaraisiais metais traumų stabdomas Victoras Oladipo netrukus pirmą kartą žengs į aikštę šį sezoną.

Shamsas Charania iš „The Athletic“ skelbia, kad 29-erių Majamio „Heat“ žaidėjas pirmadienio naktį turėtų žaisti su Hjustono „Rockets“.

Oladipo 2021 m. balandį patyrė keturgalvio raumens sausgyslės traumą, o po mėnesio iškentė operaciją. 2021 m. gegužę Oladipo mainų būdu atvyko į Majamį, kai Avery Bradley, Kelly Olynykas nutūpė Hjustone.

2019-aisiais gynėjui plyšo tos pačios kojos keturgalvio raumens sausgyslė, o dėl traumos jis nerungtyniavo daugiau nei metus.

Nuo sugrįžimo į aikštę praėjusių metų sausio pabaigoje Oladipo Indianos „Pacers“ gretose sužaidė 28 rungtynes, Hjustono „Rockets“ – 20, o Majamio „Heat“ – 4.

Oladipo paskutiniąsias rungtynes sužaidė balandžio 8-ąją su Los Andželo „Lakers“.

Praėjusį sezoną jis per 33 rungtynes vidutiniškai aikštėje praleido po 32 minutes, pelnė po 19,8 taško, atkovojo po 4,9 kamuolio ir atliko po 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

Prieš iškeisdama Oladipo į „Heat“, „Rockets“ siūlė krepšininkui dvejų metų ir 45,2 mln. JAV dolerių kontraktą, bet gynėjas atmetė pasiūlymą. Tarp „Heat“ ir Oladipo praėjusią vasarą buvo sudaryta vienerių metų minimalios vertės sutartis, pagal kurią Oladipo uždirbs 2,7 mln. dolerių.

ENBAS:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.