Kirtis „Cavs“ ambicijoms: prarado centrą neribotam laikui

2022-03-07 08:34
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ pergalę prieš Toronto „Raptors“ apkartino praradimas. Pagrindinis centras Jarrettas Allenas patyrė traumą, dėl kurios iš rikiuotės iškrito neribotam laikui.

„The Athletic“ pranešė, jog krepšininkui buvo nustatytas piršto lūžis. „Cavaliers“ po namuose pasiektos pergalės 104:96 skelbė tik, kad Allenas patyrė keturgalvio raumens traumą.

Centras per 10 minučių į „Raptors“ krepšį įmetė 6 taškus (3/4 dvit.), atkovojo 2 kamuolius ir blokavo 2 metimus.

Rungtynių žaidėjas
Evan  Mobley
EFF
25
Evan Mobley
Taškai 20
Taiklumas 9-15
Atkovoti kamuoliai 17
Rezultatyvūs perdavimai 4

Į atkrintamąsias besikabinančiai „Cavs“ šį sezoną tenka laviruoti tarp aibės traumų. Collinas Sextonas dar lapkritį iškrito visam sezonui dėl menisko pažeidimo.

Ricky Rubio patyrė kryžminių raiščių traumą ir buvo iškeistas į Indianos „Pacers“.

Lyderį Dariusą Garlandą kamuoja nugaros problemos, komanda taip pat verčiasi be Rajono Rondo ir Cariso LeVerto.

Klivlando klubas Rytuose su 37 pergalėmis per 64 mačus žengia šeštas. Ekipa paskutinį kartą atkrintamosiose rungtyniavo 2018-aisiais.

Karjeros sezoną žaidžiantis Allenas fiksuoja 16,1 taško, 10,7 atkovoto kamuolio, 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir 1,4 blokuoto metimo rodiklius.

Šiemet jis pirmąkart karjeroje dalyvavo „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.



Komentarai:

Pagrindinis Cavs centras,kuris tobulėja kasmet.Traumų jam pavykdavo rimtesnių išvengti,už tai ir tas tobulėjimas labai ryškiai pastebimas.Bet deja ir jam atėjo laikas iškristi iš rikiuotės,ir dar tokiu svarbiu komandai metu.Reik tikėtis,kad komanda nesubyrės dėl traumų.
2022-03-07
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.