„Žalgirio“ arenoje – pagerbimas Jokubaičiui ir Hayesui-Davisui

2022-03-10 13:20

Jau kovo 11-ąją, Lietuvos nepriklausomybės dieną, Nemuno saloje esančioje Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks Eurolygos rungtynės su „Barcelona“, o į jas atvykusių sirgalių lauks įsimintinas vakaras.

Tradiciniu tapęs buvusių Kauno „Žalgirio“ krepšininkų pagerbimas Nemuno salos neaplenks ir penktadienio vakarą, kadangi į Kauną atvyks nemaža delegacija, turinti lietuviškų akcentų.

Namo sugrįš Šarūnas Jasikevičius, Darius Maskoliūnas, Tomas Masiulis, Justas Grainys ir Rokas Jokubaitis, o kartu su jais ir buvę žalgiriečiai Nigelas Hayesas-Davisas ir Brandonas Daviesas.

Būtent Jokubaitis ir Hayesas-Davisas, prieš komandų pristatymą, bus pagerbti „Žalgirio“ arenoje. Anksčiau išvardinti treneriai ir Daviesas jau buvo panašiai pagerbti ankstesniuose sezonuose.

Jokubaitis Lietuvos čempionų marškinėlius vilkėjo 2016–2021 metais, o Hayesas nuo 2019 iki 2021 metų.

Lietuvos ir Ukrainos vėliavų jūra

Kovo 11-ąją Lietuvos čempionai ir ištikimiausi komandos aistruoliai kviečia džiaugtis ne tik savo šalies laisve, bet ir išreikšti solidarumą už savo laisvę šiuo metu kovojantiems Ukrainos gyventojams.

Į „Žalgirio“ areną keliaujantys sirgaliai yra laukiami su Lietuvos ir Ukrainos vėliavomis, kurias visi kartu išskleis Lietuvos Respublikos himno metu.

Paskutiniuose Eurolygos susitikimuose į aikštę su Ukrainos vėliava žengę žalgiriečiai penktadienį pademonstruos dar vieną solidarumo gestą – į dvikovą žengs su naujomis aprangomis. Tradicines žaliai baltas kauniečių aprangos spalvas pakeis Ukrainos vėliavos spalvos – mėlyna ir geltona.

Kauno „Žalgirio“ organizacija kviečia aistruolius prisidėti prie pagalbos Ukrainai ir jos gyventojams bet kokiais galimais būdais. Bene aktyviausią veiklą vystančios organizacijos šiuo metu yra https://www.blue-yellow.lt ir https://stipruskartu.lt.

Beje, nuo kovo 8 dienos Lietuvoje buvo atšauktas privalomas respiratorių dėvėjimas – krepšinį stebėti bus galima ir su medicininėmis kaukėmis. Tiesa, gėrimus ir maistą vartoti teks tik arenos fojė – į savo vietas sektoriuose jų atsinešti ir vartoti nebus galima.

Bingo, orientacinis žaidimas ir kitos pramogos

Per visas ketverias kovo mėnesio Eurolygos namų rungtynes „Žalgirio“ aistruolių lauks naujos ir jau pamėgtos pramogos.

Tiek pirmame, tiek trečiame „Žalgirio“ arenos aukšte sirgaliai bus kviečiami dalyvauti orientaciniame žaidime, kuriame lauks įvairios užduotys ir daugybė prizų.

Visų keturių šio mėnesio Eurolygos dvikovų metu taip pat bus žaidžiamas krepšinio aistruolių budrumą tikrinantis ir skatinantis bingo žaidimas, kurio metu prie įėjimo gautose lentelėse reiks užbraukti įvairius arenoje pastebėtus įvykius. Tiesa, tam reikės nuosavo tušinuko.

Nuo 19 valandos prie pagrindinio „Žalgirio“ arenos įėjimo lauks Lietuvos motorlaivių lenktynininkas, pasaulio vicečempionas ir dvigubas UIM F2 Europos čempionas Edgaras Riabko kartu su savo bolidu.

Visų rungtynių metu arenoje susirinkusius aistruolius ir toliau džiugins Kauno „Žalgirio“ šokėjos, o ilgosios pertraukos metu, pilietiškumo šventės proga, bus surengtas tautinių šokių ansamblio „Ave Vita“ pasirodymas.

Lietuvos čempionų namų arenoje apsilankę žmonės taip pat vėl galės fotografuotis ir atsispausdinti nuotraukas iš Instagram, pasimėgauti virtualiomis pramogomis ir išbandyti savo jėgas prie krepšinio ir futbolo žaidimų automatų.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

kuom tas jokubaitis nusipelne
pazaide pora vidutiniu sezonu?...komikai
2022-03-10
-3
Atsakyti
Oi
oi kaip nusiplnes Jokubaitis ;))) Nebeturit kaip išsidirbinėt ???
2022-03-10
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.