Po pergalės – džiugi žinia iš Sabonio lūpų apie šeimos pagausėjimą

2022-03-15 08:15
Nuotr.: Reuters-Scanpix

Dvejas rungtynes paeiliui praleidęs Domantas Sabonis grįžo ant parketo su Sakramento „Kings“ apranga ir įveikė Čikagos „Bulls“, o po mačo su žurnalistais pasidalino džiugia naujiena.

Šeštadienio mačą lietuvis praleido dėl asmeninių priežasčių, o po pergalės prieš „Bulls“ atskleidė, jog nežaidė dėl šeimos pagausėjimo.

„Nežaidžiau, nes susilaukėme kūdikio, – su šypsena veide spaudos konferenciją pradėjo Sabonis. – Esu labai sujaudintas ir tai yra nuostabu.“

Rungtynių žaidėjas
De'Aaron  Fox
EFF
27
De'Aaron Fox
Taškai 34
Taiklumas 13-25
Atkovoti kamuoliai 6
Rezultatyvūs perdavimai 6

Sabonis su amerikiete Shashana Rosen susituokė 2021-ųjų rugpjūtį.

Taip pat lietuvis patvirtino Kazio Maksvyčio pasakytus žodžius BasketNews apie dalyvavimą Europos čempionate.

„Visada esu pasiruošęs padėti Lietuvos rinktinei ir bus smagu jai atstovauti Europos čempionate. Jonas Valančiūnas taip pat žais, tad viskas turėtų būti gerai“, – šyptelėjo Sabonis.

Prieš „Bulls“ krepšininkas iš Lietuvos per 38 minutes pelnė 22 taškus (6/14 dvit., 0/1 trit., 10/10 baud.), atkovojo 7 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, tiek pat kartų suklydo bei prasižengė.

Antrajame kėlinyje lietuvis į viršų pakėlė visus arenoje susirinkusius „Kings“ fanus, kuomet sugrūdo kamuolį iš viršaus per Nikolą Vučevičių. Fantastinį dėjimą atlikęs Sabonis po to atsiprašė juodkalniečio, kuriam kliuvo per veidą.

25-erių aukštaūgis šį sezoną NBA per 34 minutes fiksuoja 18,7 taško, 12,1 atkovoto kamuolio ir 5,2 rezultatyvaus perdavimo statistiką.



Komentarai:

Esmė
kad 25 metų jaunuolis normaliai dar gyvenimo nematęs ir moters "neuostęs", ženijosi praėjus 3 mėnesiams nuo nėštumo pradžios. Tai kaip tai pavadint jei ne iš reikalo? Ne tas dar galvoj buvo, bet Shoshana matomai "pamiršo" tabletę išgert ir ups :) o ką jai, dirbti gyvenime nebereikės, nors ir išsiskirtų.
2022-03-15
+4
Atsakyti
fabrikas atidarytas
linkiu pralenkt teva (pagal vaiku skaiciu)
2022-03-15
+5
Atsakyti
Lietuvis
Pagal lietuvio logiką, jeigu vyras yra žinomas, pasiturintis tai jau moteris iškarto vien dėl pinigų ženijasi? Koks kvailas mąstymas. Domantai sveikinu tave ir tavo šeimą. Būkite laimingi ir mėgaukitės.
2022-03-15
+7
Atsakyti
Na,
prigavo aukso puodą :D
2022-03-15
-6
Atsakyti
Babytrap
is reikalo zenijosi, kad nebutu benkartas
2022-03-15
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.