De Colo nepadės Prancūzijos rinktinei Europos čempionate

2022-03-22 10:13
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Prancūzijos rinktinė artėjančiame Europos čempionate versis be vieno iš komandos lyderių, Nando De Colo, pagalbos.

„L'Equipe“ praneša, jog De Colo tarpsezonį skirs poilsiui. Europos čempionatas jam būtų buvęs tryliktas oficialus turnyras atstovaujant Prancūzijos rinktinei.

34-erių gynėjas tikino, jog šią žinią dar prieš kelis mėnesius pranešė rinktinės treneriui Vincentui Collet.

Nando De Colo

Nando De Colo
Komanda: Stambulo Fenerbahce
Pozicija: PG, SG
Amžius: 34
Ūgis: 196 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Sainte Catherine, Prancūzija

„Tai turiu padaryti dėl savo šeimos ir savęs, kad galėčiau atstovauti rinktinei 2024-ųjų olimpinėse žaidynėse, su svajone sugrįžti į komandą 2023-iųjų pasaulio čempionate“, – sakė De Colo.

„Visi suprato situaciją, – tęsė De Colo. – Europoje praeiname ilgus sezonus ir neturime jokio poilsio po rinktinių turnyrų. Praėjusi vasara buvo nuostabi ir galiausiai vainikuota olimpiniu sidabro medaliu, bet turėjau praleisti du mėnesius be savo šeimos. Būtent to man dabar reikia.“

Olimpinėse žaidynėse De Colo fiksavo 13,5 taško ir 6,2 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

„L'Equipe“ praneša, jog Prancūzijos krepšinio federacija praėjusį savaitgalį Niujorke susitiko su Rudy Gobertu ir Evanu Fournier, su kuriais aptarė ateities planus.

Prancūzai bus Lietuvos rinktinės varžovai B grupėje. Joje taip pat kausis Slovėnijos, Vokietijos, Vengrijos bei Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės.



Komentarai:

Galima sakyti,kad mūsų varžovai turės vienu lyderiu mažiau,tačiau užduotis prieš juos laimėti nepalengvėja.Tiek daug gerų žaidėjų turi,kad net nežaidžiant vienam lyderiui,jį puikiai gali pakeisti kitas žaidėjas.Tai problemų prieš bus kaip ir visada.
2022-03-22
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.