Jasikevičiaus pagyros Mursijos ekipai: „Rungtyniauti su jais sunkiau nei Eurolygoje“

2022-03-30 15:16
Nuotr.: BNS

„Barcelona“ (20-5) Ispanijos ACB lygoje iškovojo dramatišką pergalę, o Šarūnas Jasikevičius po mačo gyrė varžovus.

Katalonai išvykoje per pagrindinį laiką 89:87 palaužė Mursijos UCAM (13-12), nors ekipos galėjo keltis ir į pratęsimą.

„Noriu pasveikinti savo vyrukus su pergale, – po atkaklaus mačo kalbėjo Jasikevičius. – Viskas klostėsi, kaip ir tikėjomės. Rungtynių pradžioje turėjome būti ramesni, neradome variantų puolime ir dėl to pralaiminėjome.“

Pirmajame kėlinyje „Barca“ turėjo net 17 taškų deficitą – 8:25. Nepaisant to, svečiai sugebėjo grįžti į rungtynes ir iki pertraukos apkarpė skirtumą iki 4 taškų (42:46).

„Sugrįžome į rungtynes, kai pradėjome daužytis, – atsigavimą paaiškino Jasikevičius. – UCAM yra labai fiziška komanda, tad negalėjome pralaimėti ties šiuo aspektu. Rungtyniauti su jais net sunkiau nei su Eurolygos komandomis. Sito Alonso paruošia juos tikrai gerai.“

Likus 7 sek. rungtynėse baudas pataikė „Barcos“ australas Dante Exumas (88:85). Kai jau atrodė, kad katalonų pergalė beveik kišenėje, UCAM vos nesukūrė stebuklo.

Jordanas Davisas persivarė kamuolį per aikštę ir paleido tolimą metimą, kuris buvo tikslus. Vis tik po epizodo peržiūros nuspręsta, kad žaidėjas mynė liniją ir įskaityti du taškai (87:88).

„Po pirmojo kėlinio atradome savo ritmą. Tris ketvirčius buvome geresnė komanda ir laimėjome vienoje karščiausių atmosferų Ispanijos lygoje“, – sakė Jasikevičius.

Po 25 turų ACB lygoje „Barcelona“ užima pirmąją poziciją. Įkandin seka Madrido „Real“ (19-6), o Mursijos klubas rikiuojasi aštuntas.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.