Irvingas apie vidurinio piršto gestą: „Konkuruojant viskas sąžininga“

2022-04-18 09:26
Nuotr.: GettyImageRank2 SPORT

Bruklino „Nets“ žvaigždė Kyrie Irvingas NBA atkrintamosiose rungtynėse sulaukė Bostone susirinkusių sirgalių dėmesio ne tik dėl rezultatyvaus pasirodymo.

Paskutinių sekundžių trilerį pralaimėjęs Irvingas po rungtynių paaiškino, kodėl Bostono „Celtics“ aistruoliams rodė vidurinį pirštą.

„Supraskite, aš esu pripratęs prie visų šių išdaigų, – sakė 39 taškus pelnęs gynėjas. – Kai ateinu į šią areną, čia nieko nėra naujo. Kokiomis emocijomis jie pasitinka mane, tokia energija aš dalinuosi su jais. Jūs ir sirgaliai laikote tai pramoga, o konkuruojant viskas sąžininga.“

Rungtynių žaidėjas
Al  Horford
EFF
29
Al Horford
Taškai 20
Taiklumas 8-13
Atkovoti kamuoliai 15
Rezultatyvūs perdavimai 2

„Taip nesielgia kiekvienas sirgalius, nenoriu užsipulti kiekvieno aistruolio Bostone. Kai žmonės tau šaukia nešvankius žodžius, tu tai priimi kaip iššūkį. Iš mūsų reikalaujama rodyti nuolankumą, bet velniop tai. Tai atkrintamosios“, – aiškino „Nets“ žaidėjas.

2017-2019 m. sezonuose „Celtics“ klubo spalvas gynęs Irvingas jau įpratęs susilaukti švilpimo Bostone.

„Žinau, ko čia tikėtis, – sakė jis. – Jei kas nors šauks mane vardu, aš pažvelgsiu jiems tiesiai į akis ir tada pažiūrėsime, ar jie tikrai norės tai pasakyti. Dažniausiai jie tada nutyla.“

Bruklino ekipa pralaimėjo pirmąjį atkrintamųjų mačą 114:115.

Irvingas buvo rezultatyviausiais „Nets“ gretose. Jis per 42 minutes pelnė 39 taškus (6/10 dvit., 6/10 trit., 9/9 baud.), atkovojo 5 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 4 kamuolius.

Praėjusiame sezone Kyrie taip pat turėjo kivirčų su Bostono sirgaliais, kai po ketvirtųjų atkrintamųjų rungtynių užmynė ant „Celtics“ logotipo, o tai pamatęs sirgalius metė į jį vandens buteliuką.



Komentarai:

lol
Cia gi Kyrie, ko jus tikejotes :D jis jau pora sezonu cirkais uzsiimineja, sneka vejus, praleidineja rungtynes. Jis nebeturi motyvacijos pilna sezona suzaist tame lygyje kokiam jam buvo prognozuota. Jis pries Celtics ir pries tai pries Cavs zaidzia gerai kai jo buvusios komandos ir jam yra noras irodyt kad jie klydo iskeisdami ji. Jeigu kazkokiu budu Nets pateks i kita rounda tai pamatysit kiek jis ten stengsis.
2022-04-18
+10
Atsakyti
Ceponio kotletai
Buvo toks susikoncentraves i fanus kad pamirso gintis pabaigoj 😅
2022-04-18
-16
Atsakyti
durneli, paskutinej atakoj Tatuma prazioplino Durantas, o ne Irvingas. kam komentuoji, ko nesupranti?
2022-04-18
+14
Atsakyti
O aš palaikau Kyrie.Turi jis tų savo keistenybių,bet savo žaidimu visa tai atperka.Dėl tos priešpriešos su fanais,tai visi yra žmonės ir visus paima emocijos.Kyrie yra žvaigždė,tačiau nereiškia,kad jis turi tylėti.Dabar ateitų koks durnius iš tribūnų,spjaudyti ant Kyrie pradėtų ar dar smogtų į veidą,tai žaidėjui ką,kitą veido pusę atsukti ir leistis žeminamam?Tikrai ne,kaip su tavimi elgiamasi,taip ir tu atsakai.
2022-04-18
+9
Atsakyti
Anonimas
soft soft soft, jau tokie all starai pavirtę apelsino minkštimais. Reaguoja į kiekvieną adekvataus/neadekvataus fano veiksmus. Ir reaguoja ne žaidimu pagerinimu, užsivedimu, o fuckais, verkimais, kad išvaryt faną, tokio pačio lygio kalbomis, telefono mėtimais ir t.t. Kobe, MJ ar kiti starai iki ~2010 m. sezono geriausiu atveju tik nieku nesakančiu žvilgsniu palydėtų tokius fanus.
2022-04-18
-5
Atsakyti
.
40 pts ne zaidimo pagerinimas? :Dd
2022-04-18
+5
Atsakyti
mldc
Kyrie
2022-04-18
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.