Liks ekipoje? Heurtelis su Thompkinsu pluša „Real“ treniruotėse

2022-04-19 12:27
Nuotr.: ZUMAPRESS.com, Scanpix Baltics - Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS.com, Scanpix Baltics - Scanpix

Panašu, jog Thomasas Heurtelis ir Trey Thompkinsas gali likti Madrido „Real“ ekipoje. Remiantis komandos patalpintu įrašu tviteryje, pirmadienį šie du žaidėjai jau plušėjo komandos treniruotėje.

Heurtelis ir Thompkinsas buvo nubausti už disciplinos pažeidimą. Pastarieji du ir Guerschonas Yabusele kovo 30-ąją pastebėti vakarėlyje Atėnuose, kur dieną vėliau rungtynes žaidė „Real“ su „Panathinaikos“.

Thomas Heurtel

Thomas  Heurtel
Thomas  Heurtel
MIN: 19.31
PTS: 8.96 (49.59%)
REB: 2.41
AS: 4.59
ST: 0.56
BS: 0
TO: 1.93
GM: 27

SDNA skelbia, jog Heurtelis ir Thompkinsas iš šėlionių grįžo jau prašvitus.

„Heurtelis ir Thompkinsas nebesitreniruos su komanda, – pirminį sprendimą paaiškino ispanas Laso. – Tai mano sprendimas ir jis – neatšaukiamas. Visiškai pasitikiu likusiais žaidėjais, turiu pakankamai problemų su komanda. Iki sezono pabaigos likę 13 žaidėjų gali pasistengti ir mes būsime tokia komanda, kokia norime būti.“

Vėliau Laso tonas pasikeitė. Po sekmadienio pergalės prieš Lugo „Breogan“ treneris atskleidė, jog Heurtelis ir Thompkinsas vis dar yra su komanda.

„Heurtelis ir Thompkinsas niekada nebuvo atskirti nuo komandos. Kai jie sugrįš, pamatysime, ar jie vėl žais, ar nežais, bet nėra jokių abejonių, kad jie nebuvo atskirti nuo komandos. Jie treniravosi individualiai. Aš džiaugiuosi, kad jie šiandien atėjo palaikyti komandos draugų“, – po mačo su Lugo klubu sakė Laso.

„Jie priklauso komandai. Tikiuosi, kad jie abu sugrįš ir papildys komandą bei padarys mus stipresniais. Tai vienintelis dalykas, kuris mane domina“, – pridūrė jis.

Heurtelis šį sezoną per 27 Eurolygos rungtynes vid. pelnydavo po 9 taškus, atkovodavo po 2,4 kamuolio, po atlikdavo 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 9,7 naudingumo balo.

Tuo metu Thompkinsas per 14 Eurolygos rungtynių fiksavo 5,3 taško, 2,1 atkovoto kamuolio ir 3,6 naudingumo balo statistiką.

Trečiadienį karališkasis klubas pirmose Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse priims Tel Avivo „Maccabi“.

Serbų žinutės Lietuvai ir Buzelio nenoras atstovauti Lietuvai | BN Q&A iškarpa:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.