Smūgis „Bayern“ atkrintamųjų šansams: Hilliardo sezonas greičiausiai baigtas

Donatas Urbonas
BasketNews žurnalistas iš Barselonos (Ispanija)
2022-04-20 08:20
Nuotr.:

Rezultatyviausias Miuncheno „Bayern“ žaidėjas Darrunas Hilliardas šį sezoną greičiausiai nebepasirodys ant parketo, praneša BasketNews šaltiniai.

BasketNews žiniomis, dėl traumos pirmųjų Eurolygos atkrintamųjų varžybų rungtynių Barselonoje nebaigęs amerikietis patyrė raktikaulio lūžių, dėl kurių jam teks gultis ant operacinės stalo.

Kaip informuoja BasketNews šaltiniai, reabilitacijos laikotarpis dar nežinomas, bet beveik neabejojama, kad 29-erių krepšininkas šį sezoną „Bayern“ padėti nebegalės.

Rungtynių žaidėjas
Brandon  Davies
EFF
24
Brandon Davies
Taškai 19
Taiklumas 6-9
Atkovoti kamuoliai 5
Rezultatyvūs perdavimai 0

„Nemačiau to epizodo, bet patirti tokį lūžį prie užtvaros… Aš noriu pamatyti tą užtvarą“, – po mačo ant karštųjų kalbėjo „Bayern“ treneris Andrea Trinchieri.

Ketvirtfinalio mačo su „Barca“ ketvirtajame kėlinyje Hilliardas bandė pasiekti kamuolį, bet atsitrenkė į Rolandą Šmitą.

„Barcelona“ žaidėjas pirmasis sugriebė kamuolį. Jis šiek tiek pasisuko, bandydamas apsaugoti kamuolį, o Hilliardas rėžėsi į galingai sudėtą Šmito kūną.

Apimtas skausmo, Hilliardas kurį laiką negalėjo atsikelti nuo žemės. Jis nuėjo tiesiai į rūbinę ir pakėlė „Bayern“ vadovus iš savo vietų.

„Bayern“ pralaimėjo pirmąjį serijos iki trijų pergalių susitikimą 67:77. Antroji akistata Barselonoje numatyta ketvirtadienį.

„Sveikiname Barselonos ekipą. Jie nusipelnė pergalės, – kalbėjo Trinchieri. – Kovojome ir turėjome labai gerą pirmąjį kėlinį. Kiti du kėliniai buvo šiaip sau. Padarėme keletą klaidų, kurios tokiame lygyje nedovanotinos. Su tokiomis klaidomis neišgyvensi. Bet jei atvirai, aš labai didžiuojuosi savo komanda. Mes grįžome ir kovojome.

Turėjome labai sunkią Hilliardo traumą ir tai rodo, kokios fiziškos tai buvo rungtynės. Turime pasidaryti išvadas ir sugalvoti, kaip žaisti antrąjį mačą.“

Šį sezoną Hilliardas yra rezultatyviausias „Bayern“ gretose su 13,7 taško vidurkiu. Iki traumos Barselonoje jis per 18 minučių pelnė 12 taškų.

Vokiečiams šiuo metu dėl sveikatos problemų negali padėti ir pagrindinis įžaidėjas Corey Waldenas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.