NBA legenda išsiliejo ant Simmonso, kurio debiutas vėl buvo nukeltas

2022-04-25 08:19
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Bruklino „Nets“ ekipoje planuotas Beno Simmonso debiutas vėl buvo nukeltas. 

Adrianas Wojnarowski iš ESPN pranešė, jog kartu su komanda treniravęs gynėjas kitą dieną informavo „Nets“ apie atgimusius nugaros skausmus.

Dėl šios priežasties abi pusės nutarė, kad krepšininkas praleis Rytų konferencijos ketvirtfinalio ketvirtąsias serijos rungtynes su Bostono „Celtics“. Jos buvo matomas kaip data, kada galop gali įvykti vis nukeliamas debiutas „Nets“ gretose.

Bruklino klubas atkrintamosiose kabo ant bedugnės krašto, serijoje iki keturių pergalių atsilikdamas 0-3.

Ketvirtasis mačas Brukline vyks naktį iš pirmadienio į antradienį.

Pasklidus žiniai apie dar kartą nukeltą debiutą, socialinėje erdvėje pasipylė kritika Simmonso atžvilgiu. Išsiliejo ir nebeapsikentusi NBA legenda Reggie Milleris.

„Nagi, žmogau! Nežaisi ketvirtose rungtynėse, kai sklido kalbos, jog debiutuosi, – žinutę tviteryje pradėjo Milleris. – Šitas vyras savyje neturi jokios konkurencinės ugnies. Kad ir koks mažas šansas atsitiesti serijoje, bet yra Kevinas Durantas ir Kyrie Irvingas, tereikia laimėti bent vieną mačą ir mėginti atsispirti nuo jo.“

Milleris savo pranešimą užbaigė grotažyme „Suvyriškėk“.

Simmonsas šį sezoną nestartavo Filadelfijos klube, kuriame nebematė savo ateities ir vasarį buvo iškeistas į „Nets“. Nusileidus Brukline krepšininkas susidūrė su nugaros problemomis, dėl kurių iki šiol nedebiutavo naujajame klube.

25-erių australas paskutinį kartą rungtyniavo praėjusį sezoną Rytų konferencijos pusfinalyje.



Komentarai:

Anonimas
nesvarbu kad nezaidzia bet uztai koks stiliukas 😂
2022-04-25
+3
Atsakyti
Kada pagaliau Simmonsas baigs karjerą jezus?Jau toks pasidaręs myžnius,toks boba,kad net pykina nuo jo.Vis bando kažkaip išsisukti nuo rungtyniavimo,nes sezono galas,tai jau nori tūsintis.Atostogos,atėjo laikas bapkes taškyti,tik ilgam jų neužteks su tokia mąstysena.
2022-04-25
-8
Atsakyti
o kada tu pagaliau baigsi rasinet sudus ir sau pliusikus deliot, a? :) ar suaugsi kada nors?
2022-04-25
+1
Atsakyti
Simmonso karjera bus trumpa NBA. Dabar ne tik savininkai bet ir zaideju asocijacija nusigres nuo jo, kai per ji kiti zaidejai prades gaut kontraktus su mazesnem garantijom tam kad isvengt dar vienos Simmons situacijos.
2022-04-25
+7
Atsakyti
Bricks
Manau, kad Netsai jau suprato koki gaidi isigijo ir nebemato prasmes jo leisti. Turbut ir aiksteje per treniruotes buvo tuscias, tai kam begadinti komandos reikalus. Gali suvienyti jegas su new orleano tesliumi kokioje kinojos lygyje...
2022-04-25
+8
Atsakyti
Manau
mansu jog visi supranta jog problema ne su nugara o su galva. o atideda grįžima, nes tas vis suabejoja savimi, ir komandis vadovai pataikauja, nes jeugu prades sakyti tiesą tai išvis ne debiutuos
2022-04-25
+10
Atsakyti
manau nusprende tiesiog nerizikuot, nes serijos baigties Simmonsas vistiek jau nebepakeistu.
2022-04-25
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.