Durantas nuotraukomis atsikirto į Barkley kritiką: „Kur būtum be jų?“

2022-04-26 19:32
Nuotr.: AP, USA TODAY Sports-Scanpix
Nuotr. AP, USA TODAY Sports-Scanpix

Bruklino „Nets“ sausai pralaimėjo Rytų konferencijos ketvirtfinalio seriją Bostono „Celtics“ ir baigė pasirodymą sezone, o po nesėkmės kritikos sulaukė klubo lyderis Kevinas Durantas.

Durantas serijoje fiksavo 26,3 taško, 5,8 atkovoto kamuolio ir 6,3 rezultatyvaus perdavimo statistiką, o buvęs krepšininkas Charlesas Barkley, šiuo metu dirbantis TNT, tikėjosi solidesnio puolėjo pasirodymo atkrintamosiose.

11 kartų NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidęs Barkley Durantą pavadino „autobuso keleiviu“, bet ne – „autobuso vairuotoju“.

Kevin Durant

Kevin  Durant
Kevin  Durant
MIN: 37.75
PTS: 29.55 (61.88%)
REB: 7.23
AS: 6.45
ST: 0.9
BS: 0.93
TO: 3.55
GM: 60

„Prašau, nesakyk man, jog esi puikus žaidėjas ir pelnai 20 taškų per mačą, – Barkley kalbėjo po trečiosios „Nets“ ir „Celtics“ serijos dvikovos. – Nenoriu kritikuoti vyruko, bet jūs visada kalbate apie čempionų titulą. Noriu pasakyti visiems, jog visi šie autobuso keleiviai man nieko nereiškia.

Jei tu nevairuoji autobuso, nevaikščiok aplink ir nekalbėk apie titulą. Jei tu važiuoji autobusu, nenoriu daugiau nieko girdėti. Visi šie vyrukai, vaikštantys su čempionų žiedais, yra autobuso keleiviai. Kuomet esi autobuso vairuotojas ir gauni visą spaudimą, turi žaisti gerai arba būsi nupūstas, tai yra kito lygio žvėris.“

Šios temos Durantas nepaliko nuošalyje ir po ketvirtojo pralaimėjimo serijoje instagrame pasidalino nuotraukomis iš Hjustono „Rockets“ ir Filadelfijos „76ers“ laikų.

Nuotraukose matomi tuometiniai Barkley komandos draugai – Clyde'as Drexleris, Scottie Pippenas, Hakeemas Olajuwonas, Mosesas Malone'as ir Juliusas Ervingas.

„Kur Charlesas būtų be didžiųjų savo draugų?“ – ironiškai klausė Durantas.

1993-aisiais NBA MVP tapęs Barkley per karjerą yra žaidęs vieninteliame finale, bet tuomet su Finikso „Suns“ pralaimėjo seriją Michaelo Jordano vedamai Čikagos „Bulls“.

33-ejų Durantas NBA laimėjo dusyk su „Golden State Warriors“ – 2017-aisiais ir 2018-aisiais.



Komentarai:

l0l
kd geras bet ne lyderis
2022-04-27
-5
Atsakyti
P
cheap shoot ,kai tu ateini i 3ta budamas karjeros gale ,o ne kai esi dominu9jantis ir ateini i viena geriausiu komandu kuri jau yra laimejusi ,daug ka sako
2022-04-27
+12
Atsakyti
lvl
Barkley teisus. KD niekada nebuvo garvezys, kaip MJ, Kobe, LBJ, Duncan, tas pats Leonard. Deka neitiketino talento, jis yra auksciau, nei amzina luzeriu kasta su irvingais, barzdom, westbrikais, bet salia jo reikalingas tikras lyderis.
2022-04-26
+23
Atsakyti
Barkley žino,ką sako,taikliai pastebėta.O KD savo kalbom ir atsakais tik dar kartą parodo,kad yra silpnas mentaliai,jei pastoviai kreipia dėmesį į kitų kalbas.Suvalgė jį Celtics,dabar galės išsilieti soc.tinkluose,nes aikštelėje to nepavyko padaryti.
2022-04-26
+11
Atsakyti
Nba
siaip ant kd stumt biski nelogiska. tempia rinktine nuo 2010m, turejo trauma, grizo ne ka blogesnis, gsw atnese 2 ziedus. Uzsirove ant lb stiprios komandos ir gavo. cia kaip snt kokio jokic stumt butu.
2022-04-26
-10
Atsakyti
siaip cia KD biski nepataike - Barkley savo pike buvo be visu Olajuwonu ir Drexleriu, su jais jis kaip tik sufailino, kai gavo nuo Jazz. visi tada tikejosi pamatyt, kaip Rockets bandys nuverst MJ nuo sosto, o gavosi kliurka.
2022-04-26
+19
Atsakyti
Qwatro
tai kaip jis gali pataikyt,jei tuscia galva pas ji,tik siulas ausim laikyt
2022-04-27
+7
Atsakyti
Ayo
Del to KD ir nera gerbiamas, tik spejo pralost serija ir jau rasineja vejus socialineje medijoje. Kobe praloses serija liktu visa para saleje metyti metimus. Kai Barkley vare zaist i Houstona ten jau buvo jo karjeros saulelydis ir tarp kitko 97-ais jo komanda pralaimejo konferencijos finale pries 60+ pergales iskovojusia Jazz - nera geda pralosti tokiems. Sitas "the servant" gavo sausai pirmam rounde ir jo zaidimas yra ziauriai nuspejamas - jis bijo verztis link kasio ir krauti i ji, jo puolimas yra driblingas ir jumpshotas. Butu biski daugiau karjeroje mases priauges galetu laisvai buti geriausiu lygos zaideju.
2022-04-26
+23
Atsakyti
Kobe Durantui ne pavyzdys, nes buvo vienas didziausiu ballhogeriu istorijoj ir jei nesi aklas ar durnas turetum matyt, kad siuolaikiniam kasy hero ball i ziedus jau neveda. visi stipriausi klubai zaidzia komandini kasi. KD serijoj isbande abu variantus - ir pats daugiau imtis iniciatyvos, ir daugiau pasuot kitiem - nieks neveike, nes komanda tiesiog per silpna. o kad rasineja soc tinkluose, tai kas juose siais laikais nerasineja?
2022-04-26
+1
Atsakyti
Anonimas
Jei ne Curry kazin kur pats Durantas dabar butu🤔
2022-04-26
+20
Atsakyti
o kur butu Curry? 1 ziedas ir tas del Cavs traumu?
2022-04-26
-28
Atsakyti
snake
snakes gonna snake 🐍 🐍 🐍
2022-04-26
+12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 13

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.