Konfliktą gesinęs Šeškus įsiutusį varžovą norėjo suvesti su sūnumi

2022-04-27 21:32

Jovanos arenos publikai prašant šimtojo taško, Edvinas Šeškus pasidavė pagundai ir likęs vienas prieš krepšį įkrovė iš viršaus.

Jonavos „CBet“ sirgaliai aplodismentais palydėjo gynėjo sukurtą epizodą, tačiau Prienų „Labas GAS“ krepšininkai įsiuto. 

Tomo Gaidamavičiaus auklėtiniai prieš tai suklydo puolime ir atsilikę dviženkle persvara (84:98) nebegrįžo į gynybą, kai iki dvikovos pabaigos buvo likusios vos kelios sekundės. Treneriai ties viduriu spaudė rankas vieni kitiems.

Erikas Venskus spyrė kamuolį, o Edvinas Šeškus po dėjimo atsisukęs į Prienų komandos suolelį pasiuntė replikas. Jovanas Kljajičius įniršo ir masėje žmonių įsižiebė apsistumdymas.

Virginijus Šeškus pripuolė prie Kljajičiaus ir siekė nuraminti „Labas GAS“ juodkalnietį.

„Epizodo nemačiau, bet paėmiau Kljajičių už rankos ir sakiau: „Einame, jis (Edvinas – aut. past.) atsiprašys, jeigu tave įžeidė.“ Nemačiau, ką darė“, – komentavo Virginijus Šeškus. 

„Toks durnas incidentas, – kalbėjo „CBet“ strategas. – Nurašiau šitą dalyką, nes 100-ąjį tašką pelnęs žmogus perka vakarienę. Ir viskas išėjo emociškai. Suprantu, jog yra susitarimai nemesti. Suprantu, kad Prienų komandai nesiseka. Nurašyčiau šimtajam taškui ir to susistumdymo gal nereikėjo rodyti.

Edvinas reiškė palaikymą Prienams. Mes buvome, kai jie paskutinėse (namų) rungtynėse žaidė su Kėdainių komanda. Buvo situacija, jog Prienų komanda atsiliko 10 taškų, suoliuko gale sėdi keturi žmonės ir kikena. Man ir Edvinui yra svarbus Prienų krepšinis. Jis priėmė labai emociškai.

Galvoju, kad tokios emocijos kartais reikalingos, kartais nereikalingos. Bet baigėsi, už pusės valandos visi užmirš, paduos ranką. Trenerius pakvietėme į vipą, viskas normaliai.“

„Labas GAS“ strategas Gaidamavičius įvykusio incidento pernelyg nesureikšmino.

„Normalus procesas, kad krepšinyje būna kažkokia agresija, nervai, ir susipyksta, – spaudos konferencijoje kalbėjo treneris. – Aišku, buvo paskutinis („CBet“) metimas. Yra nerašytos taisyklės, bet padarė, mes supykome, pasiginčijome ir tiek. Normalus dalykas, nieko baisaus.“

Jonavos komanda reguliarųjį sezoną uždarė įtikinama pergale 100:84 ir priartėjo prie ketvirtosios pozicijos. Siautėjęs 36-erių Juanas Palaciosas nugalėtojams pelnė 36 taškus, atkovojo 9 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir surinko 46 naudingumo balus.



Komentarai:

Nu
Edikas, visur elgiasi kaip .edikas
2022-04-28
+6
Atsakyti
Gt
Zaidejas be ateities kaip ir patc tevas
2022-04-28
-1
Atsakyti
Anonimas
Lygtai atlyginimai is kazkieno gimtojo miesto veluoja,tai ko cia verkti suolelio gale
2022-04-27
+3
Atsakyti
:)
Istrynet komentara,viena klaida pataiset:) bet... Jovanos arenos publikai prašant šimtojo taško, Edvinas Šeškus pasidavė pagundai ir likęs vienas prieš krepšį įkrovė iš viršaus. Pataisykit dar ir Jonavos vietoj Jovanos.
2022-04-27
+1
Atsakyti
Anonimas
slykstus poelgis is seskaus.. ka norit galit sakyt bet rezultatas aiskus buvo ir cia buvo visiska nepagarba varzovui
2022-04-27
-22
Atsakyti
Tomas
Tai jeigu +30 turi likus 2 minutėms, tai gal ir paskutines dvi minutes nežaist? Pabumbsėt kamuolį ir padėt ant žemės.
2022-04-28
-7
Atsakyti
Rajonas
yra rajonas
2022-04-27
-6
Atsakyti
Cipsas
Keista, kai kazkas susigalvoja nerasytas taisykles ir pyksta kai ju kiti nesilaiko. Zaiskit iki galo ir nereiks laikytis nesamoningu nerasyti taisykliu. Tyngi gintis iki galo o poto pyksta..
2022-04-27
+21
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.