Pakeistas lemiamų Eurolygos ketvirtfinalio rungtynių Pirėjuje laikas

2022-05-03 19:59
Nuotr.: Roca Team-Direction de la Communication / Manuel Vitali
Nuotr. Roca Team-Direction de la Communication / Manuel Vitali

Eurolyga pakeitė penktųjų ketvirtfinalio serijos rungtynių tarp Pirėjo „Olympiakos“ ir „Monaco“ ekipų laiką.

Oficialioje lygos svetainėje rašoma, kad mačas prasidės ne 21.00 val., Lietuvos laiku, kaip suplanuota anksčiau, o 21.30 val.

Ketvirtąjį mačą stebint Kevinui Durantui, Monako klubas po Dwayne'o Bacono metimo laimėjo (78:77), išplėšė penktąsias ketvirtfinalio serijas rungtynes bei yra per žingsnį nuo sensacijos.

Visgi lemiamos rungtynės vyks „Olympiakos“ tvirtovėje, Taikos ir draugystės sporto rūmuose, kur išparduoti visi 11,5 tūkst. bilietų.

Graikų dienraštis SDNA skelbė, jog praėjusias ketvirtfinalio rungtynes stebėjęs Durantas nori pamatyti ir lemiamą mačą Pirėjuje.

„Olympiakos“ treneris Georgos Bartzokas džiaugėsi spaudimu, su kuriuo jo komandai neišvengiamai teks susidoroti, ir pavadino tai privilegija. Graikas, Eurolygos finalo ketvertą patekęs ir su „Olympiakos“ (2013 m. iškovojo trofėjų), ir su Krasnodaro „Lokomotiv“ (2016 m.), abiem atvejais išgyveno penkerių rungtynių dramą ketvirtfinalyje.

Nepriklausomai nuo to, kas nutiks trečiadienį, Bartzokas yra tikras dėl vieno dalyko.

„Esame labai patenkinti savo sezonu Eurolygoje iki šiol, – pabrėžė jis. – Tai, kad „Olympiakos“ atkrintamosiose namuose turi prabangą žaisti trejas rungtynes namuose ​​ir turėti tokį gerbėjų palaikymą, mūsų žaidėjams yra labai teigiamas impulsas. Jei metų pradžioje man pasakytų, kad žaisime penktąsias rungtynes namuose, visi būtume labai laimingi. Taip mes visi turime žiūrėti“, – sakė treneris.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

eee
sorry, sumaišiau su OAKA, čia pasirodo ir telpa tiek "nedaug" :)
2022-05-04
+5
Atsakyti
eee
Kodėl bilietų tik 11 500 kai arenos talpa krepšiniui yra 18 500 ?
2022-05-04
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.