Buvęs NBA žaidėjas sureagavo į Beverley kritiką Paului: „Jis kalbėjo kaip klounas“

2022-05-17 09:30
Nuotr.: Twitter
Nuotr. Twitter

Pirmadienį ESPN studijoje buvo karšta. Minesotos „Timberwolves“ gynėjas Patrickas Beverley svečiavosi laidoje „Get Up“, kurią veda buvęs NBA žaidėjas J.J. Redickas.

Beverley griežtai kritikavo Chrisą Paulą dėl jo prasto pasirodymo serijoje, kurią „Suns“ Vakarų konferencijos pusfinalyje pralaimėjo Dalaso „Mavericks“ 3-4.

„Jis negali gintis. Jis tiesiogine to žodžio prasme negali gintis, – sakė Beverley Stephenui A. Smithui. – Jis negali nieko uždengti, visi NBA tai žino. Kaip mes tokius žaidėjus vadiname? Kūgiais. Kai pamatai kūgį, jį apeini, o ką daro kūgis? Nieko.“

Tačiau šie Beverley komentarai nepatiko Mattui Barnesui, kitam buvusiam NBA žaidėjui ir dabar ESPN analitikui.

Chris Paul

Chris  Paul
Chris  Paul
MIN: 33.16
PTS: 15.21 (57.88%)
REB: 4.33
AS: 10.4
ST: 1.79
BS: 0.28
TO: 2.36
GM: 78

Barnesas per ESPN laidą pavadino Beverley klounu dėl jo komentarų apie Paulą, sakydamas, kad Minesotos „Timberwolves“ gynėjas stipriai persistengė.

„Manau, kad tai, ką Beverley šiandien pasakė apie Paulą, buvo visiškai nepagarbu ir tai peržengė ribas.

Beverley kalba taip, lyg jis būtų tas vaikinas. Na, tu nesi tas vaikinas, esi paprastas. Paulas šioje serijoje žaidė siaubingai ir fiksavo geresnius skaičius nei tu kada nors savo karjeroje.

Jam reikėjo tik raudonos klouno nosies, nes šiandien jis kalbėjo kaip klounas. CP3 yra šio žaidimo legenda, mes buvome nuo suolo kylantys krepšininkai šiame žaidime, todėl gerbkime vaikiną. Jis žaidė siaubingai, bet jis būtų pirmasis, kuris jums tai pasakytų, Beverley komentarai tikrai peržengė ribas“, – sakė Barnesas.



Komentarai:

Tytytu
beverly gryna ishsivepus besmegene bezdzionele
2022-05-18
Atsakyti
Didžiausia klounada yra šitos vadinamų analitikų laidos.Ten tiek jie š pripaisto,kad nesuprasi,ar juokauja,ar tikrai yra tokie kvaili.Barkley visi žinom,va jis yra pavyzdys,kad ne visiems buvusiems žaidėjams yra vieta tarp analitikų.
2022-05-17
+10
Atsakyti
Na is tiesu Beverley buvo ir yra klounas , Paul nesusiseke , buna taip , tiesiog nepaejo , aisku kita sezona jis nebus geresnis , bet taip jau gavosi .
2022-05-17
-6
Atsakyti
Trash talk
Tai elementarus trash talkingas. Tas pats Barnes pernai uzstume and Kwame Brown ir gavo atgal taip su kaupu kad visas internetas zvenge is Barnes.
2022-05-17
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.