Niujorko žiniasklaida: Jokubaitis kitą sezoną turėtų likti „Barcoje“

2022-05-17 12:47
Nuotr.: Regina Hoffmann/Euroleague Basketball via Getty Images
Nuotr. Regina Hoffmann/Euroleague Basketball via Getty Images

Nors Niujorko „Knicks“ jau baigė sezoną NBA čempionate, vienas „Knicks“ narys vis dar kovoja dėl titulų. Tai – Rokas Jokubaitis.

Pirmasis 21-erių lietuvio sezonas „Barcoje“ – daug žadantis. Šį sezoną Jokubaitis Eurolygoje per 17 minučių fiksuoja 7,2 taško, 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir 7,6 naudingumo balo vidurkius. Tokie skaičiai garantavo Rokui Eurolygos „Kylančios žvaigždės“ apdovanojimą.

Visgi nepaisant pademonstruoto progreso, panašu, jog Jokubaičio NBA kitą sezoną dar neišvysime. Remiantis „New York Post“ duomenimis, „Knicks“ linksta link to, kad lietuvis dar sezonui liks „Barcelonoje“.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
81,4
Pelno taškų: 81,4
Taiklumas: 49,1%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 111
Blogiausias pasiekimas: 52
Daugiausia pelno: Nikola Mirotic

Viena iš priežasčių, kodėl „Knicks“ dar nenori atsigabenti įžaidėjo iš Lietuvos, yra siaura Niujorko ekipos algų kepurė. 2023 m. baigiasi Aleco Burkso ir Derricko Rose'o kontraktai, todėl labiau tikėtina, kad Jokubaitis į NBA galėtų atvykti 2023-2024 m. sezone.

„Knicks“ Roką 2021 m. NBA naujokų biržoje pasirinko 34-uoju šaukimu ir įdėmiai stebi lietuvio progresą Senajame žemyne.

„Barcelonos“ gynėjas netrukus kausis Eurolygos finalo ketverte, kuris ketvirtadienį prasidės Belgrade, Serbijoje. Pusfinalyje katalonai susikaus su Madrido „Real“.

„New York Post“ skelbia, jog „Knicks“ į Serbiją siųs skautus stebėti Jokubaičio.

Pasak „New York Post“, kitas „Knicks“ rūpestis yra Jokubaičio dalyvavimas NBA vasaros lygoje. Dienraštis praneša, jog yra tikimasi, kad „Barcelona“ neleis Jokubaičiui vasarą vykti į Las Vegasą.

Jokubaitis praėjusiais metais žaidė vasaros lygoje ir per trejas rungtynes fiksavo 6,3 taško vidurkį, iš žaidimo atakuodamas 70 proc. tikslumu.



Komentarai:

Netinka jis visai nba
ne toks sudejimas,ne toks stilius.kvailyste butu is abieju pusiu ejimas y nba.Dzonai braunai su uniks parode jokubaiciui kas yra grynai atletinis krepsinis,uzspaude visiskai,vargsas net kamuolio neturejo kur det.kazkas panasaus ir nba.kazka reikia turet ypatingo-ar greity,ar jega,ar super metima,ar ugi ir tt.Ka rokas turi??EL jam pats tas
2022-05-17
Atsakyti
Ir labai gerai.Tegul Europoje pabūna kuo ilgiau,dar labiau savim pasitikės,iš Šaro dar daugiau naudingų patarimų gaus.Knicks nemėgstu,kaip organizacijos,tačiau šiuo atveju jie teisingai mąsto ir tai vienas iš tų retų atvejų,kai jiems galima pritarti.Į NBA Rokas visada spės,dabar geriau koncentruotis į karjerą Europoje.
2022-05-17
+8
Atsakyti
Ciongas
Jokių NBA. Tik ne Niujorkas. Dar metus Barselonoje ir tada bus matyti. Gal bus situacija, kad ne klubas, o pats Rokas rinksis.
2022-05-17
Atsakyti
Laikau shpygas, kad jo nepaimtu i NBA. Metai ant suolo klounu lygoj, sugadintu ji nepataisomai...
2022-05-17
+10
Atsakyti
kliedesys
ka jis ten veiks toj NBA?lygis kaip LKL vidutinioko.nieko isskirtinio,jokio stebuklingo talento,jau 22 metai ant nosies.antras blazevicius ir tiek
2022-05-17
-13
Atsakyti
nebeuostyk kliju
2022-05-17
+6
Atsakyti
Trash talk
Knicks yra komanda kurioje žaidėjai baigia karjerą jai net neprasidėjus. Tikiuosi Rokas visai ten net nebandys eit į Knicks. Komanda be šansų į playoffus bet treneris laiko aikštėje tokius žaidėjus kaip Taj Gibson vietoj to kad duotų kokiam Obi Toppin daugiau minučių. Jei varytų Rokas kitą sezoną ten tai jo minutes suėstų Rose ir Kemba, o jam net Westchester Knicks G lygoje turbūt nenorėtų duoti net startinio minučių. Tipo baltas ir neatletiškas sakytų.
2022-05-17
+15
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.