Finalo ketverto karštinė: Belgrado viešbučių kainos išaugo iki 7 kartų

Donatas Urbonas
BasketNews žurnalistas iš Belgrado (Serbija)
2022-05-17 15:27
Nuotr.: EuroLeague basketball via GettyImages
Nuotr. EuroLeague basketball via GettyImages

Jei tik paskutinę minutę suskubote užsukti į Eurolygos finalo ketvertą Belgrade, jums teks labai plačiai atverti piniginę. Maža to, Eurolygos perkimštoje Serbijos sostinėje nebeliko vietos net ir dramatiškam Adrijos lygos pusfinalio serijos finišui.

„Nuomos kainos didesnės nei Naujųjų metų išvakarėse“, – registracijos metu BasketNews komandai sakė „Airbnb“ apartamentų šeimininkė Nina.

Viešnagių kainos Belgrade per Eurolygos finalo ketvertą pakilo nuo keturių iki septynių kartų.

Pavyzdžiui, jei už įprastą šeštadienio nakvynę anksčiau tekdavo susimokėti 88 eurus, tai dabar už tokį kambarį teks pakloti 647 eurus.

Šią savaitę dauguma viešbučių siūlo paskutinius laisvus kambarius.

Jų kaip tik pritrūko Adrijos lygos dalyviams. Liublianos „Cedevita Olimpija“ ir Podgoricos „Budučnost“ Adrijos pirmenybių pusfinalyje prirėmė prie sienos abu Belgrado klubus – „Crvena Zvezda“ ir „Partizan“.

Serijų iki dviejų pergalių rezultatas lygus 1-1, o abu lemiami mačai vyks Belgrade.

Tačiau „Partizan“ ir „Crvena Zvezda“ neturi kur priimti savo priešininkų. Šią savaitę Eurolygos sostinėje tiesiog nebeliko laisvų viešbučių.

Visus kambarius užėmė Eurolygos komandos, lygos atstovai, svečiai ir sirgaliai.

BasketNews žiniomis, Adrijos lygos lemiamos pusfinalio rungtynės bus žaidžiamos po Eurolygos finalo ketverto, nors antrieji serijos mačai tuomet bus įvykę prieš savaitę.

Šaltinių teigimu, Belgrado „Partizan“ sekmadienį priims „Budučnost“, o pirmadienį įvyks „Crvena Zvezda“ ir „Cedevita Olimpija“ akistata.

Belgradas šią savaitę nusidažys raudona spalva. BasketNews žurnalisto Giorgo Kyriakidžio duomenimis, „Štark“ arenoje į pusfinalį gali susirinkti apie 10 tūkst. Pirėjo „Olympiakos“ sirgalių. Ši arena talpina 15,5 tūkst. aistruolių.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.