Micičius atskleidė savo NBA planus

Donatas Urbonas
BasketNews žurnalistas
2022-05-21 09:33
Nuotr.: Imago-Images - Scanpix
Nuotr. Imago-Images - Scanpix

Vasilije Micičius fantastišku tritaškiu paskutinę sekundę išvedė Stambulo „Anadolu Efes“ į Eurolygos finalą, o toks magiškas momentas tik dar kartą privertė Eurolygos gerbėjus spėlioti, kiek dar laiko matysime serbą Europoje.

Praėjusio sezono Eurolygos MVP vasarą pratęsė kontraktą su Turkijos grandais dar trejiems metams, bet sutartyje paliko galimybę išvykti į NBA, su kuria nuolat yra siejamas.

28-erių įžaidėjas bendraudamas su BasketNews atskleidė savo ateities planus.

Šį sezoną metamos baudos

82%
13,2
Pataiko: 13,2
Taiklumas: 81,7%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Vasilije Micic

„Esu tokioje situacijoje, kad nesvarbu, kas beatsitiktų, turiu dar dvejų metų kontraktą, – BasketNews sakė Micičius. – Bet, žinoma, noriu pažiūrėti į visus įmanomus iššūkius. Jei atsirastų galimybė, esu linkęs rizikuoti.“

Teisės į Micičių šiuo metu priklauso Oklahomos „Thunder“.

Vasario mėnesį pokalbyje su BasketNews Micičiaus agentas Miško Raznatovičius tikino, jog šią vasarą serbui yra geresnė situacija išvykti į NBA nei pernai.

Micičius patvirtino, jog yra visokių gandų, bet pernelyg apie tai galvoti nėra linkęs.

„Yra visokių gandų, kurie nėra oficialūs, todėl nesinori apie juos kalbėti, nes turiu aiškius dalykus, ką reikia padaryti. Tai yra mano sezonas ir tikslai jame, kuriuos noriu pasiekti.

Nepaisant to, tikiu, kad Miško (Raznatovičius) siekia, jog praverčiau NBA duris. Bet aš tiesiog noriu būti laimingas ir tokios situacijos, kad taip jausčiausi, nes tai yra svarbiausia“, – kalbėjo Micičius.

Šį vakarą antrą Eurolygos titulą paeiliui sieksiantis iškovoti Micičius sezone fiksuoja 18,1 taško, 4,7 rezultatyvaus perdavimo ir 17,3 naudingumo balo statistiką.



Komentarai:

lol
Deja manau, kad jau per velu. Jam jau 28 metai ir plius i OKC, kuri jokiu sansu neturi i PO ir rebuildina dabar..
2022-05-21
+5
Atsakyti
Jaska jau viena NBA cempiona istreniravo 😉 Axel Toupane su Bucks
2022-05-21
-4
Atsakyti
LeRomka
Kad nebūtų kaip su Jaska, kai per velai nuvažiavo. Ir ne tik Jaska
2022-05-21
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.