Sukirsta rankomis su Pekovičiumi: LKF padės ugdyti Juodkalnijos trenerius

2022-05-25 13:45
Nuotr.: LTU.Basketball
Nuotr. LTU.Basketball

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Juodkalnijos krepšinio vadovais. 25-ąjį krepšinio reitingą pasaulyje turinčios valstybės atstovus ypatingai domina Lietuvos krepšinio trenerių rengimo sistema.

Vilniuje viešėjęs Juodkalnijos krepšinio federacijos prezidentas Nikola Pekovičius susitiko su LKF prezidentu Vydu Gedvilu ir generaliniu sekretoriumi Mindaugu Balčiūnu. 2009 metų Eurolygos čempionas ir šešis sezonus NBA Minesotos „Timberwolves“ ekipai atstovavęs aukštaūgis pagarbiai vertina Lietuvos krepšininkus ir mūsų šalies pasiekimus.

„Esu žaidęs su Šaru vienoje komandoje ir tai buvo viena geriausių patirčių mano krepšinio karjeroje. Lietuva yra tarp trijų geriausių krepšinio valstybių pasaulyje. Po pokalbių su jūsų vadovais pasiekėme susitarimą, kuriuo galime padėti vieni kitiems“, – kalbėjo Nikola Pekovičius.

Nikola Pekovic

Nikola  Pekovic
Pozicija: C
Amžius: 36
Ūgis: 211 cm
Svoris: 132 kg
Gimimo vieta: Bijelo Polė, Juodkalnija

Juodkalnijos vyrų rinktinė dalyvaus rugsėjį vyksiančiame Europos krepšinio čempionate. Į finalinį etapą juodkalniečiai pateko po to, kai FIBA pašalino Rusijos rinktines iš visų oficialių krepšinio varžybų.



Komentarai:

eee
ir man atrodo kad pradėt reiktų nuo savo kiemo, nes jau užsienyje daugiau talentų turim nei Lietuvoje..
2022-05-25
-2
Atsakyti
Į savo kiemą pirma reikia žiūrėti,kur niekaip nesugebama išaiškinti,jog treneriai mūsų jaunuolius daugiau individualiai ruoštų.Patys turime savų problemų,bet nutarta kitiems padėti,kai pas pačius trenerių ruošimo sistema nėra tobula.Bandoma per daug aprėpti sakyčiau.
2022-05-25
+1
Atsakyti
Anonimas
Kaip pas mus vieni geriausiais treneriu laikomi visi Maksvyčiai ir Žibėnai, jei ne tautybė treniruoti antrarūšes komandas, ir dar nori kažkas, kad mes ju trenerius mokytūmėm. Labai keistas sprendimas
2022-05-25
+1
Atsakyti
Metų anekdotas! Mes patys neturime trenerių o ir tos sistemos akivaizdu nieko vertos
2022-05-25
+2
Atsakyti
antanas
pades kazkam, kai minimum pagalbos treneriu rengime reikia patiems. What? neitiketina, va cia vadybos guru parduoda suda uz tai ir sveikinimai, klausimas i kuria kisene kris aurai
2022-05-25
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.