Atsiprašyti varžovų auklėtiniui liepęs Željko: „Jis buvo siaubingai neteisus“

2022-06-04 14:09
Nuotr.: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanovic
Nuotr. ABA League j.t.d/Dragana Stjepanovic

Belgrado „Partizan“ sužaidė nuostabų mačą ir išplėšė lemiamas Adrijos lygos finalo serijos rungtynes prieš Belgrado „Crvena Zvezda“, tačiau po principinių varžovų akistatos vėl daugiau buvo kalbama ne apie žaidimą.

Ketvirtajame kėlinyje, „Partizan“ triuškinant varžovus, Željko Obradovičiaus auklėtinis Urošas Trifunovičius pataikė tolimą metimą ir atsisukęs į „Crvena Zvezda“ suolelį gestais juos provokavo.

Trenerio Aleksandro Trifunovičiaus sūnus greitai sulaukė varžovų atsako ir rungtynės buvo sustabdytos, kuomet dauguma krepšininkų išbėgo ant parketo aiškintis santykių.

Uros Trifunovic

Uros  Trifunovic
Uros  Trifunovic
MIN: 18.07
PTS: 5.15 (46.48%)
REB: 2.08
AS: 0.77
ST: 0.08
BS: 0.08
TO: 0.38
GM: 13

„Trifunovičius buvo siaubingai neteisus. Nesvarbu, ar jį provokavo, ar ne, taip reaguoti negalima, – auklėtinį peikė Obradovičius. – Po šio įvykio aš iškart atsiprašiau trenerio Dejano Radonjičiaus. Po rungtynių pasakiau Zagoracui ir Trifunovičiui, kad nueitų iki „Crvena Zvezda“ rūbinės ir nuoširdžiai atsiprašytų. „Crvena Zvezda“ tai priėmė.“

Trifunovičiaus veiksmai buvo pagrindinis spaudos konferencijos objektas, apie kurį po rungtynių kalbėjo Radonjičius.

„Niekas nėra laimingas, kai varžovų žaidėjas taip elgiasi, – sakė Radonjičius. – Niekas iš mūsų nesielgė blogai per visas ketverias finalo rungtynes. Pasinaudosiu galimybe ir pakviesiu palaikyti mūsų fanus pirmadienį. Būkite garsūs ir teisingi. Nežiūrėkite į varžovų komandos žaidėjo elgesį, bet padrąsinkite mus ir padėkite laimėti šią kovą.“

Savo auklėtinių žaidimu džiaugęsis Obradovičius tikėjosi, kad komandai užteks jėgų penktosiose rungtynėse ir nori pirmadienį pamatyti garbingą kovą.

„Mačas bus viską lemiantis, svarbiausia yra psichologija. Stengsimės padaryti viską, ką galime, bet tą patį darys ir „Crvena Zvezda“. Tikiuosi, kad po penktųjų finalo rungtynių kalbėsime tik apie krepšinį.“

Lemiamas Adrijos lygos finalo susitikimas įvyks pirmadienį 21 val. Nugalėtojai gaus vardinį kvietimą į kito sezono Eurolygą.



Komentarai:

Anonimas
Koks skirtumas kas vyksta toje serbijoje. Serbų vieta yra ant parašos. Išsigimę provoslavfašistiniai išgamos ir tiek. Jie niekam nereikalingi.
2022-06-04
+2
Atsakyti
Kokie jautrus tie serbai pasidare
2022-06-04
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.