Po PAO rungtynių – kapitono įniršis dėl karščio ir užkritusio stendo

2022-06-06 08:18
Nuotr.: Vangelis Stolis
Nuotr. Vangelis Stolis

Graikijos lygoje Atėnų „Panathinaikos“ atsidūrė ant prarajos krašto, o po ketvirtųjų pusfinaalio rungtynių komandoje kilo nepasitenkinimas.

Atėnų ekipa svečiuose 62:74 suklupo prieš „Larisa“ ir pusfinalio serijos rezultatas tapo lygus (2-2).

„Larisa“ aistruoliai užpildė areną sausakimšai (4,000), bet sąlygos tapo nepakeliamomis tiek žaidėjams, tiek treneriams. Rungtynių metu neveikė oro kondicionavimo sistemos, o tai lėmė pakilusią temperatūrą net iki 35 laipsnių.

Šį sezoną metamos baudos

80%
12,7
Pataiko: 12,7
Taiklumas: 80,3%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Daryl Macon

Dar daugiau pykčio sukėlė pirmoje mačo pusėje PAO kapitono Ioannio Papapetrou patirta trauma – graikui ant kojos užkrito reklaminis stendas. Jam reikėjo susiūti žaizdą kelyje, bet vėliau jis sugrįžo į aikštelę.

„Žaidžiu profesionaliai 9 metus ir atstovavau dviem Graikijos superklubams (aut. past. PAO ir „Olympiakos“), – po mačo piktinosi Papapetrou. – Dabar turiu žaisti arenoje, kur ant mano kojos užkrenta stendas ir po to reikia siūti žaizdą kelyje.

Taip nutinka dėl to, nes nėra saugumo priemonių, o reklaminės iškabos remiasi į smėlio maišus.

Temperatūra salėje buvo 50 laipsnių. Žaidėjai negali žaisti, o kalbame apie Graikijos krepšinį. Laimėsiu ar pralaimėsiu man dabar mažiausiai rūpi. Man 28-eri, per 9 metus žaidžiau abiejuose stipriausiuose klubuose. Graikijos krepšinis turėtų būti numeris vienas, bet patiriame tokius dalykus.“

Rungtynėmis nebuvo patenkintas ir Atėnų klubo vyr. treneris Georgios Vovoras.

Nuaidėjus paskutiniam mačo švilpukui įsiutęs „Panathinaikos“ treneris rėkė ant teisėjų. Jį puolė raminti Larisos miesto klubo vadovas.

Lemiamas ekipų susitikimas įvyks trečiadienį. Finale jau laukia Pirėjo „Olympiakos“, kuris nesunkiai 3-0 įveikė Patrų „Promitheas“.



Komentarai:

Rimtai, kazkoks primadonu laikas atejo
2022-06-06
Atsakyti
Bee
jeeeeeeeezzzzz kas per drama queens visi siemet
2022-06-06
+6
Atsakyti
lol
nuo kada 2-2 yra ant prarajos ribos?
2022-06-06
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.