FIBA teisme – „Lietkabelio“ pralaimėjimas ir Šarauskaitės pergalė

2022-06-09 15:52
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

FIBA arbitražo teismas paviešino naujausius savo bylų sprendimus, kuriuose figūruoja ir Panevėžio „Lietkabelis“ bei Daugilė Šarauskaitė.

Panevėžio ekipą į teismą patraukė „Nsesports Management Ltd“ agentūra. Ji pateikė prašymą, kad „Lietkabelis“ susimokėtų už „Nsesports Management Ltd“ patirtas teismo išlaidas.

FIBA paskelbė, kad prašymas dėl teismo išlaidų kompensavimo buvo patenkintas.

Daugilė Šarauskaitė

Daugilė  Šarauskaitė
Daugilė  Šarauskaitė
MIN: 20.13
PTS: 11.39 (57.71%)
REB: 8.65
AS: 1.48
ST: 1.13
BS: 2.09
TO: 1.35
GM: 23

Oficialiame pranešime teigiama, kad „Lietkabelis“ turės sumokėti teismui 4 tūkst. eurų administracinių išlaidų bei padengti 4,5 tūkst. eurų kainavusį bylinėjimąsi, kurį patyrė „Nsesports Management Ltd“ agentūra.

Šis atvejis siejamas su agentūros atstovu Kyle'u Vinalesu, kuris pernai žaidė Panevėžyje bei buvo suspenduotas mažojo finalo serijos metu.

FIBA daugiau detalių nepateikia.

Pergalę teisme pasiekė Šarauskaitė. Jai Pėčo „Mecsek Kosar“ klubas turės sumokėti 4 tūkst. eurų bei 5 procentų palūkanų, kurios kaupiasi nuo 2021 m. kovo.

Taip pat Vengrijos ekipai reikės padengti 4,5 tūkst. eurų administracines ir bylinėjimosi išlaidas. Pėčo klubui teks susimokėti ir už beveik 5 tūkst. eurų siekiančias FIBA arbitražo paslaugas.

Krepšininkė taip pat gaus beveik 44 eurus už papildomas palūkanas, o jos agentui Valentinui Gherdanui nukeliaus kiek daugiau nei 56 eurai.

Šarauskaitė Vengrijoje žaidė 2020-21 m. sezone.



Komentarai:

Anonimas
Vasaros pradzios zenklas - Lietkabelis pralaimi byla FIBA arbitrzo teisme
2022-06-09
-7
Atsakyti
Žurnalistai,
jei jau rašote kad skanu, tai gal neprošal butų parašyti kas skanu. Čia primityviai apie tekstų problematiką. Kitaip sakant, ką turėtų galvoti skaitytojas, perskaitęs žinutę apie sprendimą dėl Lietkabelio? Ar manote, kad visi jau mintinai žino ginčo su agentūra esmę?
2022-06-09
+11
Atsakyti
Anonimas
pritariu, skaitau ir nieko nesuprantau uz ka kas ir kaip
2022-06-09
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.