Adrijos lygos direktorius: „Tikiuosi, jog „Partizan“ kitą sezoną žais Eurolygoje“

2022-06-12 19:50
Nuotr.: imago images/Eibner-SCANPIX
Nuotr. imago images/Eibner-SCANPIX

Belgrado „Partizan“ komandai nepavyko užsitikrinti vietos 2022–2023 m. Eurolygoje per Europos taurę ar Adrijos lygą, tačiau pastarojo turnyro direktorius Milija Vojinovičius tikisi, kad Serbijos komandai pavyks gauti vardinį kvietimą, rašo „vijesti.me.“

„Adrijos lyga yra vienintelė lyga Europoje, kurios nugalėtojas užsitikrina vietą Eurolygoje. Čempionas, kuris laimėjęs lygą gauna kvietimą, turi didelį pranašumą. Jūs manęs klausiate, ar nusipelnėme antros vietos? Žinoma! Nuoširdžiai tikiuosi, kad „Partizan“ gaus vardinį kvietimą, – žiniasklaidai sakė Vojinovičius.

„Partizan“ Adrijos lygos finalo seriją su Belgrado „Crvena Zvezda“ užtęsė į penkių rungtynių, tačiau titulą bei kelialapį į kito sezono Eurolygą iškovojo raudonai balti.

Maskvos CSKA klubą kitą sezoną reikės pakeisti pajėgiausiame Europos turnyre, todėl šiuo metu lygoje yra dvi laisvos vietos. Favoritai į vardinį kvietimą yra „Partizan“ ir „Valencia“.



Komentarai:

eee
faktas kad gaus vardinį kvietimą + žais VTB
2022-06-13
+8
Atsakyti
Antanas
svarbiausia zalia sku.dura pramestu
2022-06-12
-6
Atsakyti
serbai dar dar
Bet visus be isimties uzsieniecius, papildziusius šėtono išrinktosios šalies klubus, tai reiketu sudeti i juodaji sarasa. Pradedant cska-kuj-maskva.
2022-06-12
-1
Atsakyti
Idomu
Kur zais? Arenose tai ne, nes ziurovai nemoka palaikyti ir ju nebus.
2022-06-12
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.