Buvęs Europos taurės MVP keliasi į Turkiją

Donatas Urbonas
BasketNews žurnalistas
2022-06-22 21:49
Nuotr.: Karolis Kavolelis - Scanpix
Nuotr. Karolis Kavolelis - Scanpix

Buvęs Europos taurės MVP Errickas McCollumas artėja prie susitarimo su Izmiro „Pinar Karšiyaka“ klubu, praneša BasketNews šaltiniai.

BasketNews šaltinių teigimu, 34-erių gynėjas turėtų gauti dvejų metų kontraktą.

McCollumas praėjusį sezoną Europos taurėje žaidė rezultatyviausiai, kol jo atstovaujama komanda Krasnodaro „Lokomotiv“ dar nebuvo pašalinta iš pirmenybių.

Errick McCollum

Errick  McCollum
Komanda: Krasnodaro Lokomotiv
Pozicija: PG
Amžius: 34
Ūgis: 188 cm
Svoris: 77 kg
Gimimo vieta: Ohajas, JAV

Buvęs Europos taurės čempionas Senojo žemyno čempionate vidutiniškai pelnydavo po 22,2 taško, atkovodavo po 3 kamuolius, atlikdavo po 4,3 rezultatyvaus perdavimo, perimdavo po 1,2 kamuolio ir rinkdavo po 24,2 naudingumo balo.

Išskirtinį pasirodymą McCollumas surengė rungtynėse su Belgrado „Partizan“, kai pelnė 33 taškus, o „Lokomotiv“ laimėjo 101:94.

30 taškų ribą jis perlipo ir mače su Andoros „MoraBanc“.

McCollumas dar kartą puikiai pasirodė ir su Trento „Dolomiti Energia“ – tuomet jis pelnė 29 taškus, atliko 13 rezultatyvių perdavimų ir surinko 39 naudingumo balus.

„Pinar Karšiyaka“ rungtyniauja Čempionų lygoje.

Izmiro klubas Turkijos lygoje užėmė septintą vietą ir ketvirtfinalyje tik lemiamose trečiosiose rungtynėse nusileido Stambulo „Anadolu Efes“.

McCollumas 2016 m. su Stambulo „Galatasaray“ marškinėliais iškovojo Europos taurę. Tais pačiais metais jis buvo pripažintas turnyro MVP.

McCollumas anksčiau žaidė ir „Anadolu Efes“ gretose.

„BasketNews.lt podkastas:“



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.