Argentinos vijurkas Campazzo neatmeta sugrįžimo į Europą

2022-06-26 15:15
Nuotr.: USA TODAY Sports, ZUMAPRESS.com - Scanpix
Nuotr. USA TODAY Sports, ZUMAPRESS.com - Scanpix

Vienas Argentinos rinktinės lyderių Facundo Campazzo neatmeta galimybės grįžti į Europą.

Campazzo praleido dvejus metus Denverio „Nuggets“ komandoje, o dabar ekipa sprendžia, ar aktyvuoti kvalifikacinį pasiūlymą dar metams, kurio vertė 4 mln. JAV dolerių.

Jei „Nuggets“ nuspręs nepasilikti Campazzo, 179 cm ūgio gynėją galės medžioti tiek NBA, tiek Europos ekipos.

Facundo Campazzo

Facundo  Campazzo
Facundo  Campazzo
MIN: 17.35
PTS: 4.81 (44.41%)
REB: 1.74
AS: 3.22
ST: 0.91
BS: 0.33
TO: 1
GM: 69

„Nežinau, kokius variantus turėsiu, bet tiksliai žinau, ko neturėsiu, – Argentinos žiniasklaidos priemonei TN sakė Campazzo. – Komandos tikrai nesakys, kad būsiu pagrindinis žaidėjas ar lyderis nuo suolo.

Turbūt vyktų kažkas panašaus, kaip pastaraisiais metais, kai išsikovodavau vietą rotacijoje. Tačiau man tai patinka – neužmiegu ant laurų. Stengsiuosi priimti geriausią sprendimą.“

Su Argentinos rinktine dabar sportuojantis Campazzo atskleidė, kad svarstys ir apie sugrįžimą į Europą. Senajame žemyne jis rungtyniavo 2014-2021 m. Madrido „Real“ ir Mursijos UCAM ekipose.

„Nebūtų skaudu palikti NBA, – teigė Campazzo. – Neuždarau nė vienų durų. Man asmeniškai būtų kiek naivu vaikytis išlikimo NBA. Galbūt net pasiūlymų neturėsiu. „Real“ visada buvo mano antrieji namai, bet man dar reikia palūkėti.“

Campazzo praėjusį sezoną rinko po 4,8 taško, 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir 1,7 atkovoto kamuolio.

Argentina dalyvauja 2023 m. pasaulio čempionato atrankoje, kur birželio 30 ir liepos 3 dienomis mes iššūkį Venesuelos ir Panamos rinktinėms. Be to, už dviejų mėnesių argentiniečių laukia Amerikos čempionatas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.