Pirmasis NBA šaukimas įvardijo penkis geriausius visų laikų žaidėjus

2022-06-27 10:37
Nuotr.: USA TODAY Sports - Scanpix
Nuotr. USA TODAY Sports - Scanpix

Paolo Banchero 2022 m. NBA naujokų biržoje pirmuoju šaukimu pasirinko Orlando „Magic“ ekipa, o prieš biržą italą pakalbino „Complex Sports“. Interviu metu 19-metis buvo paprašytas įvardyti penkis dabartinius geriausius ir penkis visų laikų NBA žaidėjus.

Banchero penkių aktyvių geriausių NBA krepšininkų sąrašas:

  • LeBronas Jamesas
  • Kevinas Durantas
  • Giannis Antetokounmpo
  • Joelis Embiidas
  • Stephenas Curry

Banchero tapo penktuoju krepšininku iš Djuko universiteto, pakviestu pirmuoju šaukimu. 208 cm ūgio puolėjas prisijungė prie Arto Heymano (1963 m., „Knicks“), Eltono Brando (1999 m., „Bulls“), Kyrie Irvingo (2011 m., „Cavaliers) ir Ziono Williamsono (2019 m., „Pelicans“).

Šį sezoną metami dvitaškiai

51%
26,1
Pataiko: 26,1
Taiklumas: 50,7%
Vieta lygoje: 25
Geriausias pasiekimas: 38
Blogiausias pasiekimas: 15
Daugiausia pataiko: Wendell Carter

Banchero penki geriausi visų laikų žaidėjai:

  • Kobe Bryantas
  • Michaelas Jordanas
  • LeBronas Jamesas
  • Magicas Johnsonas
  • Kareemas Abdulas-Jabbaras

Prieš pat biržą „La Gazzetta dello Sport“ žurnalisto Simone Sandri paklaustas, ar jis ketina padėti Italijos rinktinei, italų kilmės atletas buvo užtikrintas.

„Aš žaisiu nacionalinėje komandoje, – sakė jis. – Tikriausiai ne šią vasarą, o kitą.“



Komentarai:

Būčiau tarp aktyvių tikrai Jokičių įdėjęs,vistik dukart iš eilės lygos MVP,tai čia šiek tiek nustebino.Bet su tais penketukais ir jų sudarymais visada galima pasakyti,kad tai yra kiekvieno žmogaus individuali nuomonė.Visi mes turim savo geriausius žaidėjus,todėl nereiktų per daug kreipti dėmesį į tokius sudarymus.
2022-06-27
+9
Atsakyti
ir cia vertas atskiro straipsnio ivykis? :) koks skirtumas, ka jis ten ivardijo? nei cia labai idomu, nei cia ka nors keicia. tik tiek, kad dauguma tu snargliu kisa i top5 Kobe. nu nemaciau 80-uju ir ankstesniu metu, kad vertinciau, bet kaip galima Kobe det i top5 neidedant Shaqo ar Duncano, tai as nesuprantu. NBA ziuriu nuo tada, kada pradejo rodyt, kazkur nuo Sabo atejimo i lyga, tai is to, ka maciau, top5 butu MJ, Olajuwon, Shaq, Duncan ir Lebronas. o kur dar tos senosios legendos? koks dar Kobe top5?
2022-06-27
-3
Atsakyti
Tiskeviciuus
debilas tu kaip ir leksas
2022-06-27
+5
Atsakyti
Mty
matos kad smurglis 5 aktyvus zaidejai all time liste :D arba vienas is tu kur nelabai net gaudosu kas tam nba dedasi tik talento turi... embidas top 5 all time kaip kitaip tokia nesamone gali sugalvoti dar :D
2022-06-27
-11
Atsakyti
kaip bebutu,tu tai pasirodei ,kad net skaityt nemoki
2022-06-27
-4
Atsakyti
JR
Ooo prasideda vėl top5, buvo aprimę.
2022-06-27
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.